ste tu vsi taki? zafrustrirani?
Predvidevam da ne, ker nekateri odgovori niso napolnjeni z mržnjo. Presenetil pa me je napad breskvice na xtrem. napad me spominja na zafrustrirano osebo, ki ne zna izraziti čustev v RL, potem pa v senci anonimnosti jezna čustva izkazuje na forumu. Sama negativna kritika…. Če pohvališ vsaj enega, vsaj enkrat na dan, boš v veliki prednosti pred večino sveta. Saj to pa je tisto, kar nas žene, kajne? Izstopati od povprečja, kajne? Jezo pa se je potrebno naučiti izražat tam, kjer je vznikla in potrebno se jo je naučiti izražati tako, da premakne ne pa zabije nekoga. Takole petelinjenje na anonimnih forumih je pa bolj jalova usluga samemu sebi.
Torej xtrem, tudi mene premaknejo nekaj let mlajši od mene. pa mi je čisto všeč. Zakaj ne? ravno se mi po glavi mota en devetnajstletnik (razlika je 14 let). Saj bo ostalo le pri ukradenih pogledih in lepemu razgledu in to mi je ravno zadosti, saj sem srečna v gnezdecu, ki sem si ga spletla. malce gledat čez ograjo pa ni greh.
lp
Če bi se vse dobile na kavi, bi bili rezultati debat zagotovo drugačni, kot so tukaj in stavim, da bi se spletlo marsikatero prijateljstvo tam, kjer se sedaj preliva žolč.
Z zanimanjem sem spremljala zgoraj omenjeno debato in po moji oceni je Breskvica hotela dati samo dober nasvet: če te mika, pa naredi, vendar poskrbi, da drugi zato ne bodo trpeli. Morda je to storila na način, ki se komu zdi ciničen, meni se je pa zdel direkten in tega nebi vzela kot slabo.
Xtrm, podobno situacijo je že marsikatera doživela in nič ni slabega v tem.
Ti kar sanjari, če ti je fant všeč in če ti požene kri po žilah.
Mislim, da je med vama xtrm in breskva, prišlo do…ehmm….kako se reče…semantičnega šuma (?), nekje v razumevanju obeh postov se je zalomilo.
Edino kar bi še dodala je, da res ni potrebno zmerjat, vsaka zna bit včasih tečna in zajedljiva, pa ne no zmerjat!
Forum je zaprt za komentiranje.