Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IN KAJ ZDAJ???

IN KAJ ZDAJ???

Ja ženske zdaj pa povejte, kaj si mislite in kaj naj naredim.
Velikokrat berem na tem forumu, kako si želite, da bi se vaš fant obril spodaj, oziroma vsaj pristrigel. Tudi jaz sem to poskusil, vendar nikakor nisem bil zadovoljen in sem obril popolnoma vse. Sedaj pa bo treba kar nekaj časa, da se vsaj malo zaraste. Vsako leto grem vsaj nekaj dni na FKK plažo, letos pa zaradi tega nimam poguma. Ženske ste zelo nepredvidljive in ne vem, kako bi odreagirale, ko bi videle, da je nekdo skoraj v celoti pobrit. Vem, da ste to že videle, vendar vseeno je zanimivo ko na plaži nekoga spraviš v neprijeten položaj. In ženske znate bit zelo zajedljive, tako da ne vem kako to rešit. Če bom čakal da dlake zrastejo, bo to šele v naslednjem letu, letos pa se morja ne bi rad odpovedal.
Na “oblečeni” plaži pa sem bil, vendar bi tudi letos rd poskusil na oni drugi?!

LP!

kup si ljubavni tepih……..

Saj pa dlake hitro rastejo. Čez teden ali dva jih bo že čisto dovolj.

hm… če imaš konkretno orodje, se nobena ne bo pritoževala, če ni dlak

poleg tega pa obrit izgleda veeeeečji :)))

joj hans no, če bi ženske tle na forumu rekle, da jim je všeč da si tip luleka odreže pa bi si ga?? kaj te briga kaj kdo reče, glej da boš naredu to kar je teb všeč ne pa kaj ženske na forumu rečejo…

če pa še ne veš nekaterim obrit sploh ni všeč in se nam zdi to prav ogabno!! ljudje smo hvalabogu različni.

in še enkrat: naredi in delaj kar je všeč tebi ali pa tvoji punci!

in zdej bo en moški na forumu rekel da ga vzburja, če se ženska po glavi obrije…. in hitro bomo vse tekle si glavo brit:))) điiiizs

Ej, Hans, pa kaj se sekiraš. Ob vseh pivskih trebuhih…, kot seveda tudi ob povešenih prsih…, ob vseh vrst ženskih in tudi moških spodnjih frizurc, ki se jih vidi na FKK plaži – pa se res ne boš ubadal s tem, ali ti bodo dlake do dopusta že dovolj zrasle ali ne. Saj na FKK gre človek zato, ker se tam OK počuti in ne zato, da bi izpadel najboljši in oh in sploh. Če si kdo kaj misli, naj si misli in mislil bi si tudi, če ne bi bil obrit. In gotovo tudi, če ne bi bil nag. Tako pač je, nikoli nismo vsem všeč. Torej – brez panike in uživaj!

Meni pa je pobrito čist ok, in če bi te kje videla te nebi nič čudno gledala:)

jebi ga , nariši s črnim flomastrom ali pa obleci kopalke…… eto ni zajedljivo.

odvisno je tudi kakšen si ti? kakšen ti je lulček, pošlji mi sliko,da te vidim golega pa ti povem če si za na nudistično plažo.

Bože mili, če hodiš na fkk, točno veš , da nikogar nič ne gane, saj v glavnem hodijo tja razgledana bitja, z malce višjim IQjem !!!!!!!!!!

Na FKK pa molokaterega zanima kakšnega oz. kakšno ima! Pa če si ga še pobarvaš zeleno………

Mislim da se po nepotrebnem sekiraš. Vsaka bo kvečjemu sama pri sebi mislila kaj bi s tabo delala, ker če se briješ pol verjetno obvladaš, ne pa da te bojo “šimfale”. Ker veselo pojdi na plažo morda pa se ti kakšna sirena sama ponudi.

Meni osebno je ful rajcig če je moški pobrit.
Zato pogumno.

lp nija

ha, ha, ha. kolk si me nasmejal.

ej, pa dlakce res ne potrebujejo celo leto, da zrastejo. da vsaj bi!

Hans, lupči, noben te ne bo čudn gledu, kar veselo na plažo! Sicer pa dlake rastejo hitreje kot si misliš!

Iza, po čem pa sklepaš, da so tam ljudje z višjim IQ?

Hans, ne se sekirat, tako in tako ti nihče ne bo nič rekel, samo za hrbtom se ti bodo smejali, če tam doli res ni tako kot naj bi bilo. Kako pa naj bi bilo pa je že stvar okusa vsakega posameznika. Ti kar pogumno na FKK.
Če se mi bo kakšen zdel smešen bo vedela da si to ti, pa nič zato.

lp

Ne sklepam – VEM !

Ja res hvala lepa iz vsega srca. Kot vidim vam človek lahko zaupa in res ste mucke. Ja, včasih je res težko, ko je samozavest na preizkušnji.
Bi vas pa še nekaj vprašal. Za orientacijo nisem ravno kakšen 12. letni pubertetnik, samo tisto o ljubavnem tepihu mi pa ni čisto nič jasno ki piše v prvem postu. NE MISLIM ga kupiti, samo res me zanima kaj to je in zakaj ter kako se uporablja????????
Vem kako je na FKK plažah in nimam pomislekov glede tega, samo ko je samozavest v pretresu, sam ne veš kaj bi! Dlake pa kot nalašč zelo počasi rastejo!!!
Res hvala lepa za vaše PRIJAZNE in upam iskrene odgovore in vesel dopust.

LP!

Ma dej Hans ne provociraj bab- rajš v ribnk skoč !

ja HANS,take smo me po celem telesu,prijazne…..

Ja v FKK so res samo taki z višjim IQ-jem; samo v glavi en štuk nižje ali pa ženske z višjim IQ-jem tam spodaj ;PPPPPPPPP

joooj, punce grunatmo kaj naredit, da dlakce ne bodo tako hitro rasle in potem najde en fant rešitev. Lahko bi zaupal še nam kaj počneš, da počasi rastejo.
Sicer pa jaz vem kaj narediti, da ti bodo hitreje rasle. Nehaj se sekirat in opazovati pa bo hitr boljše. To je pa preverjeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close