orgazem samo 1x
najbrž tvoja še ni doživela fenomena drugega orgazma. ko to enkrat doživiš, ne mine več teleščkanje brez te druge ponovitve. no, vsaj moja izkušnja je, da je drugi orgazem čisto druga pesem kot prvi. že ko se “približuje” se razvija čisto drugače kot prvi potem pa tudi odzveni drugače. ne vem, ali se to dogaja tudi drugim dekletom (prosim povejte), ampak meni se zdi, da je veliko bolj intenziven in odzvanja nekoli dlje kot prvi. lahko pa da je to samo moja različica tega “fenomena” :)))
Tole pa nekaj ne gre skupaj – ali si si izmislil, ali pa imaš čudno partberko !
Tako kot pravi sadna- drugi in tretji orgazem sta drugačna, ne vem če boljša a izzvenita drugače ,
kot smo enkrat že debatirali, pa jih mnogo ni razumelo- preprosto nirvana, vesolje v malem…………..
nekaj lepega, izpolnjujočega, gorivo za dni , ki sledijo ………
Ma po moje pa ni problem v tem ampak je štos v tem da je ženska tolk občutljiva. Tud jest pr eni bivši meml ta problem pa sva ga rešvala tko da sva se par minutk po njenem prvem orgazmu mal cartala tko da je stvar mal “popustila” potem pa naprej. Je pa res da je kar ene parkarat rekla pol “ne morem več”, sam se mi zdi da z prakso potem postane to boljše, tko da moj nasvet “Čim več pa čim večkrat”
Kika, iza, žes51 itd…
A potem vse tiste, ki si zelimo, da nas tip potem zato, ker smo preobcutljive samo objame in nas nato crklja v narocju do sedaj igrale? Ma ne me zaj… Saj je za naslednjo igro tudi tipu treba dati cas. Jaz ga pa tudi rabim.
Do sedaj zaradi tega NIKOLI nobenih problemov, potem pa berem forum in nenadoma ugotovim, da je kao nekaj narobe z mano. Dajte no malo kak odmik dopuscat in ne takoj prijavit, da gre za neko deviantnost.
In… potem je ocitno z zensko nekaj narobe, ce med seksom ni do fundamenta glasna in je ne slisijo vsi sosedje. Pa obstajajo vsaj stirje nacini, kako “divje” in “glasno” lahko zenska dozivi orgazem.
Bo treba malo delat in kako strokovno literaturo v roke vzet in kaj prebrat na to temo in ne le na pamet kao nasvete delit in obsojati “cudnosti”.
Potem pa dobis v roke Zurnal in preberes odlicno razsikavo o spolnem zivljenju Slovenk in Slovencev. Jasno, je bila raziskava internetna, sponzoriral jo je pa eden od proizvajalcev kondomov.
V resnici me zanima, ali smo Slovenci res tako seksualno prebujen narod? Mogoce pa so nakljucno v njej sodelovali le najbolj seksualno prebujeni? Ze na tem forumu je statistika (sodec po nedavnih postih) popolnoma drugacna.
veš kaj NINA – tip je rekel,da ga ona sploh ne pusti več zraven!! , če si kaj prebrala.Ta bo za “ženo” zelo,zelo slaba,če že zdaj ne more več kot enkrat.Kar se pa tiče seksualnih izkušenj,jih imam verjetno toliko kolikor si ti stara.Tudi jaz ne maram “takoj” še enkrat,potem pa……ona pa sploh ne “pusti blizu”.Kar se pa tiče tebe in tvojega seksa me pa prav boli djoka…
Eh ja, Kika, Iza,…
Sem prebrala, pa nisem pol tako hudo vzela njegovega komentarja, da ga punca ne pusti zraven. Bi moral Mako pac malo vec povedati in je zato vsak razumel malo po svoje.
V luft me je odneslo zaradi nekaterih, ki so sejali po tem forumu ze kup bolj ali manj brihtnih idej.
Pa brez zamere!
jah pr men je tud tko k mi enkat pride je pac scegetavck tok obcutljiv sicer seksam loh naprej sam mal kasnej sam pride mi pac redko dvakrat itak je en orgazm tok hud drug ni nkol tok siln pa mocn pac obcutljiv je takrat in pac ce me potem tm boza al pa kej ne gre sicer pa kaj je z moskimi pa z tem da mormo zenske dozvet orgazme k po tekocm traku mislm da je en orgazm da umres cist dost tko da mako ne se sekirat :))) you did a good job
Oj,
tudi pri meni je tako, da je takoj, ampak res TAKOJ po orgazmu TAM vse tako občutljivo, da ne prenese močnih dotikov. Po kakšni minutki pa spet.
Ampak res, tudi meni je en orgazem dovolj, čeprav ko zdaj tu berem, da je kar veliko žensk, ki doživljajo enega za drugim, in pravijo, da je vsak naslednji boljši, drugačen, močnejši, me mika, da bi tudi sama to doživela.
Potem pa se spomnim…kaj pa tiste, ki nikoli ne doživijo orgazma? Niti enega? Kaj naj potem tiste rečejo?
Tako da…če tvoja konča enkrat in ji je dovolj, bodi zadovoljen, ker ona je očitno zadovoljEna.
LP
Podobna – kaj te brigajo tiste, ki nikoli ne doživijo orgazma , so same krive ,
zase poskrbi, to je tvoja dolžnost, le tako lahko daš mnogo sebi in posledično tudi partnerju.
Vsi tisti, ki pravijo- samo da je njej – njemu dobro , nikoli niso uživali v seksu, kjer sta udeležena oba partnerja z srcem , dušo in spolnimi organi !
Forum je zaprt za komentiranje.