Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Japonske kroglice

Japonske kroglice

Prosil bi vas samo, ce bi mi lahko svetovali kake so najboljse oz kake uporabljate, katere bi kaj svetovale in to.

Jaz bi jih kupil punci pa ne vem kaj oz kaksne bi ble najboljse.

Ze vnaprej hvala za vse nasvete.

Lp Miško

Take za nad 10.000 sit – silikonske, s silikonsko nitko, ki se dajo zelo dobro očistit. Nikjer naj ne bo kakih kovinskih delčkov (zaradi alergij), pa tudi lukenj ne sme biti (bi sokovi zašli v notranjost in se ne bi dalo očistit). Bodi pozoren predvsem na kvaliteto, ta je zelo pomembna.
Potem pa – veliko užitkov obema!

Kaj pa kake tja do kakih 5 tisoc niso dobre???

Ne vem vprasam sem nekaj gledal pa jih je vecina kar tam do kakih 5 tisoc.

ti si tud z gorenjskega konca al kaj?

Ko sem jih jaz nazadnje gledala, so bile tiste cenejše s kar nekaj pomanjkljivostmi:
1. Imele so notranjost iz neke (se ne spomnim kakšne) kovine, kar ni dobro zaradi možnih alergij.
2. Na stiku med kroglico in vrvico je bila luknja, ki je ne bi bilo mogoče dovolj dobro očistiti. Vrvica je bila vpeta nekje znotraj kroglice!
3. Vrvice so bile sumljivo tanke in iz materiala, ki mi na otip ni deloval ravno zaupanja vreden.
4. Na enem mestu (ampak po res skrbnem pregledu) sem našla tudi bolj oster spoj, ki bi lahko poškodoval sluznico.

Dober prodajalec v sex shopu ti je tudi lahko v pomoč. Odloči se (pri sebi), da ne boš nič kupil, pojdi se samo pozanimat. Obnašaj se, kot da hočeš punci privoščiti res najboljše in deluj zelo samozavestno. Boš videl, kako ti bo prodajalec hitro naštel vse pomanjkljivosti cenejših kroglic! Zahvali se in pojdi ven, potem pa se v drugem shopu delaj ravno obratno – dati hočeš do 5 tisoč, več nimaš. Pa boš slišal, kaj pa cenejše kroglice nudijo. Nato te informacije trezno pretehtaj in se odloči za nakup.

Še enkrat te opozarjam – pomembna je kvaliteta, če bodo slabe, jih bosta morala vreči proč!

hočem rečt, če maš punco ne morš zraven še šparat

Jaz sem dobila nekoc te kroglice, v dar kar tako, iz heca. Pa sem jih seveda ta prvo temeljito poskusala ocistit, za uporabo pa takrat ravno ni blo casa, in kaj se je zgodilo? Cez par dni, ko sem se koncno spravila k eksperimentiranju pa vidim da so zarjavele!!! Ja, v notranjosti je bilo nekaj iz kovine in so ratale cist rjave, tako da hvalabogu, da sem jih takoj vrgla proc. Ni za tvegat.

in kako se te kroglice sploh uporabljajo?

OH ti kupi kar tapocen , pa vsak mesec jih zamenjaj,

itak jih bo rabila, če s tabo …………..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close