Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek britje spodaj

britje spodaj

a se kej brijete tam spodaj? sama rada eksperimentiram, vendar imam pri tem velik problem, namreč rdečica. ne vem kaj najstorim, da se je znebim oz. da se sploh ne pojavi. ni ravno prijetno za pogledat sicer lepo obrita, poleg nje pa polno rdečih pikic.

kaj storite da jih ni?

mene vzemi za brivca, pa bo vse OK.

aja a maš kakšen poseben način britja? 🙂

če se pobriješ z električnim brivnikom bo vse OK.

moja je kot rožica,ni občutljiva na britje. V bistvu ni občetljiva na nič…..neuničljiva je….prava….dišeča….majhna….velika če je treba…

:-))

dva dni obleči bolj ohlapna oblačila in namaži se s kremo.lp.

poskusi se brit v banji …. ko si napol v vodi, napol na suhem – pomembno je da imaš kožo ves čas navlaženo – pa s peno seveda …. takoj ko prideš vn pa namazat s kremo ….

jaz delam tako pa nimam rdečih pikic … razen kasneje ko začnejo dlačice nazaj rast – pa še takrat ni dosti pikic

POSKUSI Z DEP. KREMO VEET- BIKINI

Po depilaciji ali britju se obriši z vlažilnim robčkom ki vsebuje aloe-vero (so tudi priloženi pri depilac.lističih) Naslednji dan ni sledu o pikicah….
T.

sem včeraj kupila duo bikini od veeta in sm se najprej namazala samo s kremo za po depilaciji in se mi zdi da je že ublažila prejšnjo rdečico 🙂

jaz uporabljam depilacijski vosek. malo je sicer treba stisnit zobe, vendar ucinek traja neprimerno dalj casa, pa tudi nobene rdecice ni, ker se namazes s kremo, ki je prilozena kompletu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close