Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nosečnost in barvanje las

nosečnost in barvanje las

Mene pa zanima, če se v nosečnosti res ne sme barvati las?(sem v sedmem mesecu in si želim mal spremembe).
Slišala sem, da se pramena lahko delajo, barvanje cele glave pa ni priporočljivo.

Veste kaj o tem?

Zaradi spremenjenega stanja hormonov v telesu lahko barva prime drugače kot si vajena. Da pa ne bi bilo priporočljivo, za to pa ne vidim razloga.
Spremeni se, uživaj.
Pa tudi obisk pri frizerki ti bo pasal, ko te bo masirala po glavi, pa čvekali bosta neumnosti…
Kar pojdi.
Pa vesel preostanek nosečnosti!

menea naj bi bili ostanki barve prisotni v krvi še tri mesece (tako teta, ki dela na transfuziji), tako da ti barvanja ne priporočam. naj te kdo pobarva doma – z barvno peno, ki se postopoma spira oz. to uredi pri frizerju. pa lepo nosečnost še naprej!

Jaz sem tudi to brala v eni knjigi, samo ko sem naokoli sprasevala, ni noben nic vedel o tem. Tudi moja frizerka ne.
Ze nosece prijateljice so me pa sploh cudno pogledale.
9 mesecev pa ne bi rada vsa siva naokol hodila.

Lp, N.

To sploh ni res, da si ne bi smela barvati las! To so samo vraže! Kar uredi se!
Srečno!

Tudi jaz sem slišala da se med nosečnostjo naj nebi barvala, ampak kakšne utemeljene razlage ali pa celo znanstvenega dokaza pa nikdar nisem dobila, tako da pomoje se lahko mirno pobarvaš (no ali pa za vsak slučaj še teh par mesecev uporabljaš barvno peno, oz. zdržiš s svojo naravno barvo, če si bolj takšne sorte človek, ki je rad ziher)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close