Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prosnjica

prosnjica

hojla….

sem zelo nestrpna ker pride jutri zvecer fant z sluzbenega potovanja, ki je trajalo kak mesec…
ker sem zelo neucakana in mal nestrpna, bi mi lahko mal svetovali oz. napisali kako bi se vi obnasali ob prihodu?

naj pripravim kaksno vecerjico..naj se obnasam cist vsakdanje…si nadanem kako seksi perilo…greva ven zurat…ne vem rada bi ga ful presenetla in naredila nepozabno noc in mu pokazala koliko sem ga pogresala?

ma kir kako idejo?

… jaz pa mislim, da si po enem mesecu zaslužita večer v dvoje ne pa žuriranje v discoteki – sicer pa ima vsak svoj način življenja.

vsekakor se uredi, pobrij, nadišavi in nadeni sexi spodnje perilo…

Se strinjam z Jery. Mogoče pripraviš kakšno posebno jed ali sladico, primerno galsbo, ambient… Uživajta!

HAHAHAHA optimistke.
On je pa prišel domov, ves zmatran, sploh ni vedel seksi perila, samo kopalnico, pa tuš in lahko noč ljubica in je že sladko spal.
ONA….
Razočarana, takoj pomisli, da je na službeni poti vse živo podrl………pa tok se je trudila.
Pa je kreg v hiši.
AAAAAAUUUUUUUUUUUUU ne me tepst……….samo naglas razmišljam 🙂 🙂 🙂

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

….sej, po eni strani imaš celo prav..

Hribovc

tale je pa življenska in zna biti huuuuuuuudo resnična !

A je v hribih vse ok ?

lp iza

Najprej pretipaj teren da boš videla kako blizu oziroma ali sta se kaj oddaljila potem ko boš to začutila se prepusti spontanosti.,

Odvisno koliko dalec je bil na sluzbeni poti.
Ce je bil kje v Evropi potem ok, ce je pa priletel iz ZDA ali kaj bolj dalec po 20ih urah na nogah, ti povem iz lastnih izkusenj, da je postelja ( in najdrazja oseba v njej) vse kar si clovek zeli. Moj je tudi imel lepe ideje, da me ne vem kam pelje takoj z letalisca, na kar jaz se pomislila nisem.

Sicer je pa najvazneje da sta spet skupaj, ne?
Sporoci, kako je slo.
Naja

tako..cakam da pride moj dragi…sem zelo nestrpna..
bil le v franciji..mislim da ga pot le ne bo toliko izcrpala..upam no..
sem pripravila vecerjico..novo spodnje perilo….bomo videli kak bo

hvala vsem za nasvete

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close