ZVESTOBA
Jst sem svojega sedaj že moža takrat fanta prevarala. Še sedaj po devetih letih mi to pod nos meče. Ni šans da bi še enkrat pa naj bo ne vem kak maneken ali pa me naj še tako mika. Se bom prej ločila kot pa ga še enkrat prevarala.
Gaber zate pa samo eno vprašanje: Kja pa če tvoja žena isto razmišlja kot ti? Dokler ne izve je itak o.k. Si se kdaj tako vprašal?
Aja pa še nekaj mi poizusite odgovoriti: zakaj imate moški potrebo po drugih ženskah če pravite da doma vse štima?
Ker glede na to da imate takšno potrebo vi, je v zadnjem času postalo to tudi hit pri ženskah in se vedno bolj zgledujemo po vas.
lp nija
NIJA!
ne trdim da je v mojem zakonu vse v redu in tega se dobro zavedam.Odnos je zamrznil in nima pomena ga speljevati naprej ker bodo potem ves čas padali očitki in človek v podzavesti nosi partenrjevo varanje,tako da s tem se odnos nikoli ne more razviti do tiste prave faze,zato je najbolje da vsak živita po svoje in tako kot pravi žena “pa ja nisi slabe volje zaradi tega saj ni bilo nič”.Naj se smilim samemu sebi?Ne dovolj je bilo tega,sonce sije tudi meni in želim si ga močno.
Pol si ti očitno bil v položaju prevaranega. Pol se ti opravičujem. Vem da so tudi ženske, ki varajo može in imajo doma čudovite moške. Žal je tako v življenju, da se nikoli ne najdejo isto miselni ljudje. Vedno je eden tisti ki vara in eden ki trpi.
V tem, primeru ti privoščim srečo.
Privošči si tudi v mojem imenu!
lp nija
Živjo,
če sem prav razbrala, te je žena enkrat prevarala, kaj ne? Na tvoje poste, bi dejala, da ji tega še vedno nisi odpustil. NE vem kako dolgo se je nazaj to naredilo, samo LET IT GO! Če si se odločil, da boš še vedno poročen, potem zate veljajo še vedno enake zaobljube, kot si jih slišal na poročni dan!
Žena jih je enkrat prelomila, žalostno. Samo sam si se odločil, da greš isto pot naprej. Še zdaleč te ne mislim napadati, to sploh ni moj namen, ker vem, da je bilo takrat verjetno zelo hudo.
Gaber, ko enkrat varaš ne gre več naprej po isti poti. Če želiš obdržati zakon je potrebno veliko dela. Ne vem kje se je vama zalomilo, da si prišel do te točko kjer si sedaj.
Svetujem ti, da se odločiš kaj želiš! Želiš ženo, zakon cel paket? Ali želiš biti sam, ker misliš, da z ženo nikakor ne moreta najti zopet skupno pot?
Obe poti sta ok, samo moraš pa vedeti kaj želiš.
Da varaš podnevi, ponoči pa se uležeš k ženi se mi zdi podlo, zahrbtno.
Pustmi kaj je naredila ona, to je bila tvoja odločitev da si ji odpustil.
Ogromno je možnosti, da rešita zakon. Svetovalci, veliko pogovora, zaljubi se vanjo še enkrat! Samo to vse zahteva trud. To da boš poseksal drugo, ki je voljna, pa ne predstavlja nobenega truda. JE samo potrditev, da še lahko, da si seksi in da si moški. Seveda si, si pa tudi mož! Naj te spremlja ta misel drugi teden!
Lep da še naprej,
Mojca
če si želiš pač naredi to, moralno opravičilo pa itak imaš. Amapk to ne bo rešilo tvojega problema, saj sploh nisi srečen in nisi tak tip kot pravi žena da predalčkaš ljudi. Jaz spadam med tiste, ki jih niti slučajno ne predalčkam in vedi, da je tudi veliko takih ljudi ki jih ne.In bila sem že v isti situaciji kot ti, a sem na koncu spoznala, da s tem ničesar ne rešim,
Obilo sreče in da se vse dobro izteče zate.
Vsak ima svoje razloge za varanje – maščevanje, dolgčas itd. Ampak, ne glede na razloge, se mi zdi to podlo. Če imaš nekoga RAD ( pa ne tko “pa sej jo/ga mam rad/a no…” ), nočeš pod nobenim pogojem te osebe prizadeti ali videti prizadeto… Tako jaz to vidim. Če imaš nekoga rad, mu tega ne narediš. Pa tisti “kar zgodilo se je” so tako smešni in bedni, da bi vam moral biti fuuuul nerodno, ko to izustite, vaš partner pa vas gleda – lahko vidite to bolečino? Nekdo, ki vam je zaupal, vas imel rad, vas je izdal. Prizadel.
Če imaš nekoga rad, tega ne narediš.
Gaber, strinjam se z Mojco. Sam si ji takrat “odpustil” in nadaljeval življenje z njo. Zdaj nekaj vračat… Ne vem, tvoja odločitev. Vendar bi bilo bolje, da poti nadaljujeta posamezno. Za oba.
Forum je zaprt za komentiranje.