Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sladoled…Koliko?

Sladoled…Koliko?

Ojla,zanima me koliko sladoleda bi lahko pojedli na dan?aLI BI GA LAHKO Z zmasali eno malo banjico(1000 ml)?V kolikem času?Da vidimo kdo posrtavi rekord,čao

Ne, največ dve kepici na dan – in potem spet nekaj dni nič. Sem zadnja na tem tekmovanju:):)

Brigita

Koliko bi ga lahko? Če bi ga lahko? Bi jedla verjetno samo sladoled. Sem sladoledonjam, vendar zaradi “linije” pristanem pri eni do dveh kepcah na dan. Bi pa šla banjica, ja, z užitkom.

No,da vas opogumim.Jaz sem ravno zmazala 1000 ml.In sem ponosna,kerna menio še ni nič odvečnega špeha.
=))))

Omaka, ti si SREČKA.

če bi pa vsak dan eno tako banjico, bi se pa že poznal čez neki časa a ne :)))

Jaz bi lahko naredila rekord

Če kupim banjico (1000ml)jo takoj pojem , zato zadnje čase kupujem samo še kornete.

fino…sem že mislila,da nisem normalna,pa da sem edina,ki lahko toliko v sebe spravim.

Jaz pa bi polizal in pojedel kar cel hladilnik sladoleda v bližnjem Merkatorju in pooošteno rignil.

Pol take banjice takoj brez problema, sicer pa bi v enem dnevu lahko pojedla tudi več kot eno banjico.

Ah, Brigita, mislim, da sem jaz še bolj zadaj kot ti… sladoled jem najbrž trikrat na leto… Pa še takrat le kakega domačega.

Brez skrbi. Sladoled ne redi. Pojem ga kolikor ga vidim.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close