Klistiranje
vidim, da se ena ne more spat 🙂
drugace pa jaz tudi se nisem provala klistiranja, princip je pa tak, da si v anus vtaknes cevko, po nji pa spustis toplo vodo v crevo (menda mora bit okoli 2 l al ne vem, kolko tocno), pa wc mora bit blizu, da se lahko gres hitro pokakat, drugace pa se v lekarni kupi komplet za klistiranje (2 jurja, se mi zdi da je cifra, ma sam ne vem, lahko da sem cist mimo brcnila), ki je iz vrecke, kamor natocis vodo noter, pol pa po cevki pa v rito, spuscas pocasi, je ventilcek na cevki, ti pa klecis z ritko v luft alpa lezis na hrbtu, kakor komu bolj ustreza, ona vrecka z vodo pa je okol metra in pol visje kot tvoja rita, da tece dol voda. naj bi bilo pa cisto nebolece. to je priblizno to, sam je po moje bolj fajn kot pravi baby, da ne rabis tega delat, sploh pa ni to dobro delat pogosto, ker lahko uleni crevesje
Hm.. moj odgovor ni bil namenjen namenjen tebi, ampak kiki, ki verjetno ni prebrala, kaj je bilo moje vprasanje.
“baby – torej če hočeš analni seks ti ni treba delati klistirja, seksaj , da se ne matramo več s tem klistirjem….” .. medtem, ko sem par postov gor razlozila, da me zanima le, kaj klistiranje pomeni, ker se nikoli nisem slisala kako poteka. No, zdaj (hvala arianna), to vem 🙂
No, tistim, ki je vsec, da se klistirajo, naj, me ne moti, sama pa tega (tako kot ti) nimam zelje prakticirat, z analnim sexom ali brez!
S tistim potovalnim kompletom za klistiranje se nikar ne matrajte, nima smisla. Sem poskusila ;))) pa lahko dam tisto vrečko dva metra visoko, pa nikamor nič ne teče, ventilček se je kar premikal, je vse mimo teklo, pritiska ni nikakega… Tako da ne spraviš vase več kot dva deci vode.
Brez veze!
Poskusite drugače…
LP,
Neda
Forum je zaprt za komentiranje.