Prijatelj in fant
Avtor: Misa
Datum: 21-07-04 12:24
Sem v razmerju, kjer nisem srečna. Preprosto hotela sem oditi, pa ne morem, ne znam…. V glavi imam razjasnjeno, da tam nimam kaj iskati, da skupaj nisva srečna. Pa me vseeno ne pusti vstran. Grozi, prosi, moleduje…. in jaz popustim. Zdi se mi da zaradi straha, ki ga čutim do njega. Vedno najde vzrok pri meni, če bi jaz ne to, on tudi ne bi tega…. Skratka vrtim se v začaranem krogu. Tudi prevarala ga nisem in nimam namena. Imam pa prijatelja, ki mi je stal ob strani, ki me je tolažil, me nasmejal, me peljal na sladoled…. Občasno se slišiva, si pošljeva kakšen SMS. In včeraj ja fant prekontroliral telefon ko sem bila v trgovini. Ker je našel sporočilo zanj in njegove klice je zahteval od mene, da se temu prijatelju takoj odpovem, da ga ne kličem, videvam…. Skratka prekinem stike z njim. Zakaj? Povedala sem, da se raje odpovem njemu, pa ni malo manjkalo, da me ni udaril. Rekel je, da bom hočem nočem morala ostati z njim. Da mi je dosti ustvaril, da je dosti zapravil zame. Povedal je tudi da sem nehvaležna, ker ga ne znam cenit, da sem nepoštena. In še to..kaj vse bi dale druge ženske, da bi imele hišo, avto, denar, da bi si lahko toliko privoščile…. Ampak denar ni vse. Jaz v tem, da imam prijatelja nisem videla nič slabega, on pa me obtožuje, da sem nepoštena, da imam druge…. Da ne bom smela več kam…
Obupana sem, strah me je… Odšla bi…pa vem, da bo prišel pome… ne morem živeti tako da me bo nadziral, poniževal…. Ampak on misli drugače…
Miša,če nisi poročena se loči in ne pusti se mu,da te takole podlo iskorišča.Preseli se tam koder si prej živela,če je mogoče,ali pa se umakni h kakšnimi bližnjimi sorodniki ali dobri prijateljici.Tvojega pa nemudoma pusti in svobodno zaživi.Ne se zapirat vase in ne pusti se mu.Ko bo miren mu lepo povej,da ga zapuščaš,ne verjemi mu na lepe besede.Bodi odločna in se postavi zase!Če ne gre enostavno si poišči advokata ali pa kakega sorodnika za pomoč.Torej stran od tega nasilnega diktatorja.
dej se drugič potrudi in poglej kam limaš svoje poste………
če imaš slučajno naštimano VSE NA ENI STRANI je sicer zelo dobr za brat k ni treba čakat da se odpre, je pa dost zoprn za poste limat……
prtisn POSAMIČNA SPOROČILA pa bo…….
nimamč časa gledat pa iskat ukol kam odgovore lepš….. morm tvoje napake iskt……
drgač je pa STREŠICA………
Ja, Misa, kot pravijo…. Ne čakaj, hitro ukrepaj, vsak trenutek življenja je dragocen, ne zapravljaj ga na tak način. Odidi čim prej, k staršem, sorodniku, prijatelju(ici), najemi mansardo… Ker ti grozi bi mogoče bilo dobro če bi poznala kakega zares hudega strica, ki bi petelinčku pokazal, da ni nezlomljiv. Ne da bi ga nalomil- tega se izogibaj, naj mu le da vedet, da se mu lahko hudo godi, če te ne bo pustil pri miru. Stike s prijateljem ti hoče preprečiti, ker je zakompleksan in ve, da se s prijateljem veliko bolje počutiš, kot z njim. Če še ni, bo prej ko slej pričel tudi s fizičnim terorjem.
IDI, nekaj tednov bo hudo, potem pa se bo stvar pomirila. Bolje potrpet teh par tednov, kot pa vso življenje. Kar je še huje, se lahko zgodi, da še zanosiš…. Beži Misa, beži. On pa si naj najde tiste druge ženske, ki bi rade vse to imele. Želim ti vso srečo in lep dan.
Forum je zaprt za komentiranje.