Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neprespane noči

Neprespane noči

Sosedje so si pred kakšnim letom omislili psa – ta pes je celo poletje prelajal (ne govorim samo o dnevih ampak tudi o nočeh) …. ker je bil zaprt na balkonu …. no tisto poletje smo nekako preživeli ampak ! zdaj imajo spet veselje – še en kuža – in spet lajanje ponoči pa zavijanje in podobni zvoki da ko se zbudiš niti nisi zihr al slišiš dojenčka ki ga mučijo al nekaj še bolj groznega …… zanima me kakšne izkušnje imate s prijavo policiji v takih primerih ker res nimam namena poslušat tega še eno poletje! Ko laja ponoči ob 1, 2, 3 5 zjutraj ga nikoli nihče ne pride utišat al pa pomirit – kot da pes ni njihov – enako tudi ko skače po tujih vrtovih! – kot da je normalno obnašanje in da po zakonu ni predpisano da bi ga moral imeti na vrvici …. verjetno le te res nimajo ker kuža ni na sprehodu razen če se ne sprehaja sam

te sploh policija jemlje resno in pride ukrepat če jih kličeš ob 3 zjutraj zaradi pasjega lajanja?
a tisti zakon da mora biti po 10 uri zvečer mir velja tudi v tem primeru al ne?

kakšni nasveti bi bili zlo vredu

aja – neko dogovarjanje s sosedi odpade ker skušajo biti novodobni hipiji, njihov pes pa je najbolj priden, najlepše vgojen kuža kar jih hodi okrog po svetu

Takoj bi poklicala policijo, ker tole kar si napislala bi večina že zdavnaj pipizdila.

Pokliči policijo,če po 22. uri zvečer ne bo mir.To je kaljenje javnega reda in miru.Prej pa opozori lastnike in če ne bo bolje pa kliči brez strahu.

kaj pa če pokličeš kakšno društvo proti mučenju živali

no verjetno ga ne mučijo, ampak če pes nonstop laja pa tud ni vse uredu

meni se nasploh zdi, da pes ne spada v blok

Čez dan fejst delaj da boš zvećer utrujena kot pes in boš spala kot klada.Očitno si preveč spočita in nimaš kaj druga za delat kot razmišljat o sosedovem psu.Verjetno si pa v penziji.

pri nas v bloku je isto, jaz se ne obremenjujem s tem, mene bolj motijo sosede,ki nočejo pomivati hodnika, mislijo da so kupile celo nadstropje a ne eno stanovanje.Drugače pa zaspana, če te moti…..

Ne nisem v penziji sem pa študentka in nekateri se moramo čez dan učit ne pa spat ker ponoči zaradi zavijanja nekega psa čez cesto ne moreš:)
to sicer ni blok ampak je soseska z vrstnimi hišami in enim motečim psom (oz bolj lastniki) na sredi dvorišča z dobro akustiko

Jaz sem v takem primeru že poklical policijo in so prišli kar hitro in tudi ukrepali (so mi celo zagotovili, da ne bodo povedali, kdo je prijavil).
Če pes zavija na balkonu dlje časa je to izrazit primer MUČENJA živali in se seveda lahko obrneš tudi na kakšno ustrezno društvo.
Sicer te pa v zvezi z motenjem spanca popolnoma razumem (čeprav sicer spim trdno in globoko).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close