MAJA Netopir
no sej to je pa tudi blizu. Nisem še bila pri njih na prehranjevanju s šnicelni, na sladoledu pa. Sem pa slišala govorice da je zelo v redu tam. Ja pr netopirju je dons zjuti bla tabla pr tistmu kozolčku in je gor neki pisal kot današnji meniji je zgledal. Če tam ne bo nobenga ko prideš, pa če bojo ta spodnja vrata tud zaprta pejt dol k suhadolcu škoda servis vprašat če kaj ve kaj se dogaja za res ker vem da ziher kej vejo ker so oni bli prvotni lastniki in zadevo dajo v najem in kar pa ne pomen da lahko vplivajo kaj preveč na delovvanje najemnikov
ja no sej to je važn. Veš sam je res tko kazal k da dons pa neki delajo. Upam da ne bojo zaprl že od 16h. K tud to se po novem pr njih dogaja. Jaz bi probala prj poklicat pa vidt če se bo kdaj kdo javu. Že kr dele probi. Ja je mal nerodn vsekupi k sem jih še sama pohvalila potem pa tko. Prejšni najemnik je mel super hrano pol ga je pa baje kap in je umrl. Zdej je ta najemnik pa je blo tud v redu, tud malce so ble dobre, poceni- veliko, pa je spet neki narobe. Drgač mi je pa to zelo lepa lokacija. Upam da takrat k se bom jaz možila da se bojo kej zbrcal pa zadevo v red spravl. sem zanč študirala da bi jaz prevzela mal organizacijo v roke sej mislm da mam ta prave sposobnosti in zadost vem o hrani in o “trženju”, česar pa oni, no najemniki, glih ne poznajo. Mene mata začetna invedsticija se pravi denar pa izkušnje. Sicer pa najboljše oglaševanje so zadovoljne stranke.
Upam da bo tudi v Kresnici lepo in da bosta imela lepo vreme in da bo to res nepozaben dogodek z najlepšimi spomini.
Tud jaz sem do sedaj slišala same pohvale za Netopirja (velike porcije, zmerne cene, dobra hrana, prijazno osebje,..). Pa ne vem kje se je zalomilo da ravno pri meni nič od navedenega ne drži. Enostavno je nekaj prišlo vmes.
Kaj dejansko se tam gori dogaja tako ne vem. Pa mislim da je čas da najdejo človeka, ki bo znal iztržit vse dobre strani (lokacija, mir, postrežba) in izkoristil vse to v prid strank.
Mogoče pa bi bilo dobro če prevzameš kar TI. :o) Verjetno slabše že ne more biti kot je ta trenutek. A ne….
Ja tudi jaz si želim da bo to najlepši in nepozaben dogodek v najinem življenju. No sicer ne dvomim v to, ampak malo treme pa je vseeno.
Kar pa se tiče Kresničke sem slišala tudi same pohvale. Tudi lokacija je še vedno ok. Tako da vsaj ta problem je rešen.
Forum je zaprt za komentiranje.