Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek blend-a-med night effects

blend-a-med night effects

Lep pozdrev vsem!

zanima me, če je katera probala?

učinkuje? se splača kupiti in poskusiti?

hvala za odgovore

Jaz sem vprašala zobarko, pa mi je toplo odsvetovala. Zaradi dlesni.

Meni je pomagalo. No saj niso ratali beli kot so tisti na reklamah. Jaz opazim. Nisem pa porabila vseh tistih 14 dni. Imam jih še enih 5 . Tisti žele kateri se stavi na ta mali čopič se tako hitro zgosti , da je težko nanest enakomerno na zobe.
LP

Probala, porabila skoraj vse. Super efekt je, kar naprej se gledam v zobe, hihi. Odstrani tudi nikotinske obloge.

En nasvet za nanašanje – na čopič se vse lima, če nanašaš večkrat se odstrani prva plast. zato sem gel nanašala s prstom. Ostanke gela na prstu obrišeš v papir, voda ga le še bolj zalepi. Je pa treba pred tem zobe dobro osušiti in gel nanašati zelo hitro.
Izdelek zelo priporočam, z dlesnimi ni nobenih težav

Meni je zobozdravnik odsvetoval vsa ta belilna sredstva, ker tudi ce recejo, da ne skodijo zobem, v resnici skodijo.

Kje se dobi ta zadeva?

Mislm da dobis to tud v DM-u

Aja pa ce ve kera ceno nj prosim pove 🙂

Sklenina je različne barve. Pri nekaterih rumena, pri nekaterih bolj bela. Belilna sredstva torej pronicajo skozi plast, da bi spremenila barvo sklenine.
Posledica tega je velika občutljivost zob, skelenje, večja možnost kariesa, krhkosti zob,….
Je pa en dober plus, imaš bolj bele zobe…

M

How much?

Za vse tiste, ki se navdušujete nad tovrstim lepotnim popravkom:

Moja prijateljica je tovrstno zadevo uporabila cca 5x in si popolnoma uničila zobno kost – ima ob stiku dlesni in zoba čisto izrabljeno zobno kost, občutljivo na sladko, kislo, hladno mrzlo, pravi da jo tako skeli, kot bi jo nekdo pikal z iglicami. Pa ima stanje zobovja in dlesni BP, pri 33 letih samo 2 zalivki! “Diagnozo” – uničenost ji je povedal njen zobozdravnik…

Če se že odločate za tovrstno čiščenje, se odločite raje za mehansko odstranjevanje zobnega kamna in oblog – je manj škodljivo, kot nažirajoča kemija. Čeprav tisti zobozdravniki, ki so pošteni in ne želijo služiti denarja na ta račun zelo odsvetujejo tovrsten kozmetični popravek – posledice: kot je že naštela npr. Mojca. In kaj nam bo tista trenutna belina, če pa je proces rumenenja naravni pojav..Tako kot sivenje las…..

In še namig: raje začnite že sedaj hraniti denar za protetiko ali pa t.i. veeners-e (prekrivne ploščice), ki so zelo popularni v Ameriki…..Od tam vsa ta zadeva namreč tudi izhaja…

Pa srečno!

Jaz sem pred kratkim porabila tole za 14 dni pa nisem opazila razlike od prej, ne vem…
Cena je pa zaenkrat 1.990 v DM-ju.

Tudi jaz sem to uporabila vseh 14, že pred pol leta. Še danes imam lepo bele in nič manj zdrave zobe. Verjetno pa ni dobro s tem pretiravat. Učinek te kreme pa je neverjeten. Pri meni se je poznala očitna razlika že pri 5. nanosu, vendar sem porabila cel zavitek- po navodilih. Zame je ta izdelek čudežen. priporočam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close