Najdi forum

Graja

Pred nekaj meseci sva z mojim predragim rezervirala gostilno kjer naj bi nadaljevali s praznovanjem poroke. Pa je bilo na začetku vse ok. Potem sva enkrat vmes šla malo pogledat, da smo se dogovorili za meni, potem nekaj časa nič. Pred približno enim mesecem sva šla še enkrat malo naokoli da se dogovorimo še za ostale detajle (dekoracija, rože, aperitiv) pa nihče ni nič vedel, ženska s katero sva se dogovarjala pa je bila na “dopustu” že dva meseca. Potem je stvar začela potekati od začetka (sestava menija, dogovor o ceni, aperitivi,…). Pred približno 10 dnevi pa naj bi nesla nekaj akontacije pa halo…. nikjer nikogar… gostilna zaprta… Po nekaj dneh obesijo obvestilo: Zaradi bolezni zaprto… Včeraj novo obvestilo: Zaradi hude bolezni vodje oz. upravitelja zaprto do 01.09. zraven pa številka nekega osebka. Kličem k nora… nič…nič…nič. Po nekaj urah vztrajnega klicanja pa se mi le javi en moški in nič ne ve, ne zna pomagati, ne ve kaj bi… Enostavno odpove nam.. En teden pred poroko. Katastrofa….
Punce ko iščete gostilno za poroko 100x preverite ali to drži, ali je vse tako kot mora biti. Ker en teden prej najti kaj novega, primernega, blizu… Malo možnosti.
Toliko o profesionalnem odnosu.

Maja povej katera gostilna je to in jo daj v časopis Slovenske Novice,ali pa v TV Tednik,Radio Val 202 oddaja:Kje pa vas čevelj žuli.Če ne pa vsaj na naš forum.Ne bodi tiho.Cao Alf.

natopit v podotiku!!!!!!!imam prav maja?

ja sem vidla da se z Netopirjem nekaj dogaja. Sicer sem bila sama tam gor nazadnje Januarja letos, zadovoljna sem bila s hrano in ceno. Zadnje čase pa opažam da je bila najprej odprta nekaj dni v tednu (prej skoraj vse), sedaj pa celo da se nič ne dogaja. Če Gre za Netopir ti svetujem da greš vpašat njihove bljižne sosee, kateri so bili prvotni lastniki in so tudi delavci baje hodili na malico tja. kaj se dogaja z gostilno. Če je Netopir boš vedela na kere sosede mislm k oni bo lahko kej vedl kaj se dogaja tam. Žal mi je da se dogaja s o gostilno tako saj so imeli dobro hrano, zmerne cene, pa lepo okolico. Vsa dan se vozim mimo zato poznam ta konc podutika. Res no smola. Upam da si našla kaj drugega. Pa le prikoplji se do tistega osebka.

Ja netopir je ja…. Soncek kdo si?

Za Majo:

prvo naj ti cestitam tebi in tvojemu predragemu saj smo tako dalec da tega ne morem narediti osebno :).Slisala sem da sta uredila tezavo tako da upam da bo vse potekalo tako kot mora!Drzi se naslednji vikend…..in veliko srece vama zelim.

lp
Tina od Jaklca 🙂

Za Tino!
Hvala za čestitke in lepe želje…. Škoda ker se ne boš udeležila tega dogodka. No tudi ti se lepo imej kjer koli že si in uživaj….

lp maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close