Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sex v množini! :)

Sex v množini! :)

Zanima me koliko vas je že poiskusilo sex v troje ali v več, ter kaj vas je navedlo v to in kako se vam je zdela ali bi še ponovili?

…nisem še probal…bi pa full…

probala-2krat!!! ne bi več!!!!
bilo vredu ampak še vedno najboljši in najkvalitetnejši sex v dvoje-z osebo, ki jo ljubiš

In kaj je na neslo na to situacijo ?

Probal 1-krat , ne bi več. Tako kot je napisala Melisa – sex v dvoje, z osebo ki jo ljubis je majka:)))

Splet okoliščin 🙂

Kdo je dal pobudo moški ali ženski del para?

Hello,tudi sex v troje in še več sem že probala in je noro dobro.Če so moški vzdržljivi in živahne deklice,je stvar zelo privlačna.Na službenih potovanjih po tujini se dogaja marsikaj.Moraš se tudi sprostiti in uživati.

To se ti je zgodilo na službeni poti?

Na službeni poti in to v hotelu,kjer smo imeli posloven sestanek in potem še zabavo pozno v noč.Malo alkohola in sproščenost,dobra družba in zgodi se.Kaj pa je to takega?

Prevarala moža?

službena potovanja itak niso nič drugega kot velikopotezni gonitis!

No Eva ne bodi tako nerazvito zaprta in zaostala,sorry ampak tudi k nam bo prišla sexualna Evropska unija in še vse kar sodi zraven.Poslovna potovanja so pa delo in užitek hkrati.Kakorkoli si ga narediš in kakor ti ustreza in paše.

… bo prišla sexualna EU in vse kar sodi zraven… ja, tudi bolezni, a ne, ki smo jih nekako kar krotili?
Bedarija!!! Nisem zavrta, ampak kar je preveč je preveč. Zdi se mi, Daši, da rahlo pretiravaš :-)))
Lepo se imejte, s komerkoli in kjerkoli.

ja ja, k tebi bo še marsikaj prišlo:)). Mogoče bi še kdaj pameti “odprla vrata”?

Bravo, eva1

Dašika s tem da je tvoja pi..a dostopna vsem nisi nič kaj kul

Ta tema ni bila namenjaena temu da bi koga žalili, ampak temu da poveste svoje izkušnje in mogoče kako se je to zgodilo. Ni pa vam bit treba nevoščljivi Daši če si je kaj več privoščla kot drugi.

Ste smešni,nisem nobena K…in tudi vsakemu ne dam.Na življenje gledam malo bolj odprto,veselo,z dobro voljo,sem pa iskrena,brez dlake na jeziku.ČAVČI

Tako je prav Daši! A ti si bila to v troje ali vas je bilo več?

Hvala za podporo g.Poštar.Da bi ti opisovala kako se je zgodilo.Ne vem no,dobro:dve luknjici in en požiralnik in vsi so bili polni in zadovoljeni.Dovolj?

kok laze tale dasi……..svasta

ja tu je vsaj lahko glasna

Ja kako, da ne daš vsakemu, a si tam na grupnem naredila najprej selekcijo? Dej no.

Povem na hudomušen način in po pravici,žal je tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close