Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek puljenje dlak

puljenje dlak

Lep pozdrav
Imam vprasanje za vas punce, ki ste si kdaj oz. si pulite dlake s pinceto. Jaz si na bikini predelu (poleti da ne “strli” kaj iz kopalk) in nad ustnico (imam 2 temni dlaki). Predelov si ne brijem. Zanima me ali je možno da tudi s puljenjem s pinceto postanejo dlake močnejše, debelejše. Kakšne izkušnje imate ve.

hm, ja, meni so se tudi po puljenju dlake okrepile in se celo razširile. vendar morda to ni posledica puljenja, temveč kakšnih hormonskih motenj. je pa sigurno puljenje od vseh metod najboljša (najbolj dolgotrajna), razen če imaš denar za lasersko odstranjevanje.

tudi sama si pulim dlake s pinceto nad ustnico, pa se mi zdi, da jih je zmeraj manj-oz.vsaj toliko kot jih je bilo, da bi jih bilo več ali da bi bile močnejše in temnejše-nikakor..vendar pa to počnem najmanj 1x tedensko, tako da se mi ne zdi dolgotrajen postopek, kajti prav kmalu so majhne dlačice spet zunaj in jih je treba populit..vcasih sem pulila dlačice tudi na bikini predelu, moram povedati, da je tam to precej boleče in dolgotrajno, ampak tudi tam ni bilo potem nič večjih in nič temnejših dlačic,kot prej..lp

koliko časa paže to počneš janja? Hvala za vse informacije

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,ne kradi nik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ina, dlak bi moralo biti vedno manj. Bodo vedno manjše in svetlejše. Sicer pa tudi britje ne bi smelo razširjati območja dlak…

pardon. se opravičujem za “krajo nicka”. Ni bilo zlonamerno.

Še dobro, da sem ina s pikico!

LP, ina.

ina.

puljenje dlak s pinceto je za moje pojme najboljša metoda odstranjevanja. Jaz jo redno prakticiram že sigurno tri leta. In to obrvi, bikini, pod pazduho, skratka vse dlake, ki jih želim odstranit.
Z rezultati sem navdušena : skratka PRIPOROČAM

depilacija s toplim voskom je zakon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close