Najdi forum

DAŠI

Kuku, Daši kje si? Maš kako novo zgodbico za nas?

Daša se samo izmišljuje kaj počne v sexu. ha ha ha ha…. poznam te finte.

Daši mi je po e mailu javila,da se jutri javi iz razkošnega hotela iz dopusta v Grčiji.Sedaj uživa baje z nekim moškim v vodni postelji.Vsaj tako mi je napisala.Tudi jaz ji skoraj ne verjamem,možno pa je,ker če ona kaj pove,ne pove dosti več kot je res.Verjeli ali ne…

Delovala je dokaj resnično, samo dobro, da nam tem svetu obstajajo tudi taki deci kot so Poštar, pa da ne nasedajo vsem tralala zgodbicam. Poštarju svaka čast.

Ja ja Niki ti si Daši 100%. Niki kje si bila pa zadnjič, ko je Daši na veliko opisovala svoje sexualne užitke A si bla takrat ti v Grčiji ha, ha ha, kol ste prizadete ženske, pa to ne morš verjet!!!!!

Ali misliš,da imam čas,da visim skoz na forumu,kot ti in še nekatere,saj bom šla dol,te kozlarije ni vredno gledati.Ne žali ljudi ampak jih spoštuj.

Ja Niki rajš pejd dol. Bo več učinka od tebe.

Rižolino, zatežena si veš!
Zakaj nonstop pišeš o Daši??? Da nisi ti alias Daša kaj?

Ja že spet ti kar ena. Ti pa si ena ta pametna. Raziskovalka si ena A. Sam ti še manjka, da ugotoviš kdo je Daši. Javlja se ti iz Grčije.

Ja pa sliko je tud poslala ha ha ha, prov zanimiv je ratal tole, sem se do solz nasmejala, da obstajajo tako prizadetii ljudje

Mislem to pa ste folk mal neumni vsi po vrsti. Ma a nimate nobenga frenda a kva da tle gor visite, pa se kao neki pogovarjate. Ma sej bi blo še kul če bi se “pogovarjali” ne pa tko, kr neki bluzite pa skos enga v “drek” tlačite. To pa ste ženske vse mal neumne. Pa kva vas briga kaj Daši piše pa kje vse potuje pa kaj počne, brigajte se zase, ker nimate niti pribljižno pošlihtane koleščke da se s takimi otročjimi zadevami ubadate. Ma rajš kaj pametnega napište!

Pa še nekej, a ve ste pa kao popolne. Vse mate neke sanjse partnerje, pišete da je vse tako popolno kot da bi gledala film. BLA BLA BLA
Take so ponavad najslabše, k se ne znate drgač pokazat se pa na forumu hvalite, valda če vas nobeden ne vidi kakšne ste v resnici!

Točno Daši je sigurno Rižolino,sicer pa to sploh ni važno!

Kje pa je naša DAŠI,da prežene ta dolgčas in nam kaj pove?

zakaj pa rabiš Daši, da ti prežene dolgčas, a se ti ne moreš nobene pametne stvari spomnit pa mal nakladat….DAŠI NE OBSTAJA…..čista potegavščina in skrajno neumno fantaziranje

Kako da ne?Daši je ena sodobno naravnana deklina.

Štajerka,zakaj pa potem prebiraš kar pišejo o Daši,če praviš,da fantazira.Mislim,da ima kar dosti prav,nekaj pa še doda.Če ti ni všeč pa nikar ne beri tega.Pomiri se nesrečnica.

Daši dela točno to, kar ima večina moških rada: piše o svojih seksualnih fantazijah, moški pa to spodbujajo, ker jim je všeč. Sicer so eni potem blazno razočarani, če se malo zaplete v zgodbi, ki je deloma lahko celo resnična, ampak namen je pa kljunb temu dosežen…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close