Za pomagačko*
Zdravo,
še vedno me zanima vse v zvezi z imenom TIA. sem poskušala najti kakšne podatke na internetu in sem sama naredila numerološki izračun po tabelicah v katerih so zapisane vrednosti črk, ampak sem dobila čisto drugačen rezultat kot ti. Jaz sem dobila število 3.
Ker pa o tem nimam pojma ti kar zaupam, da si ti izračunala prav.
A mi mogoče lahko poveš še kaj več? Morda kako je v kombinaciji s priimkom KRAMAR ?
Najlepša hvala že v naprej.
Mravljica
V moji knjigi (Numerologija od Nace Jermanj) ima črka T število 4 črki I in A pa št. 1. Torej skupaj pride število 6.
V priimku je število 12, ki je zelo nesrečno število! Ljudje so navadno izkoriščani, prenašajo skrbi drugih, so žrtve spletk…
Ime in priimek skupaj tvorita številko 18, ki je število vojn in vojaškega vodstva, je močno in nevarno, vlada družinskim prepirom, ločitvam, sovražnikom, nesrečam…
Če bi imenu dodala črko s številko 1 (te so: A, I, J, Q, Y), bi bilo skupno število 19, ki je eno najsrečnejših števil numerologije, ki vlada uspehu, blaginji in sreči… Ampak, npr. ime Tija, se že drugače bere in sliši in ti najbrž ni všeč.
Moje mnenje o numerologiji: če trdno verjameš vanjo, potem deluje. Jaz ne, sem pa nekoč do onemoglosti preračunavala vse možne variante, bila že skoraj na tem, da spremenim ime. Nato sem ugotovila, da sem nezadovoljna s svojim življenjem, ker sem samo sedela in čakala, da se kaj zgodi, naredila pa nisem nič. Od takrat se je ogromno stvari spremenilo, spremenila sem tudi svoje mišljenje in mi sprememba imena danes na kraj pameti ne pade.
Vem, da ti ne boš spremenila imena svoji punčki, ampak vedi, da je najpomembnejše zdaj, da rodiš zdravo punčko in da ji daš ime, ki je všeč tebi in tvojemu parterju. Čuvaj se in uživaj s trebuščkom ter nabiraj moči, ker jih boš potrebovala :))))))).
Tistim ki ste mi z informacijami pomagali, iskrena hvala, predvsem pa Pomagački.
Ostali pa, ki se zgražate nad mojim vprašanjem, pa se vam lahko samo čudim, da na tak način trošite svojo energijo (a je ni škoda za ukvarjanje z mano?), katero bi lahko usmerili v izboljšanje kvalitete svojega življenja, saj zelo očitno kažete, da je ta slaba in da ste v bistvu splošno nezadovoljni.
Svetujem vam da postanete malo bolj egoistični in porabite svojo energijo zase.
Pa brez zamere.
Osebno zadovoljna Mravljica
Forum je zaprt za komentiranje.