Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj postaneš ko končaš visoko policijsko varnostno šolo

kaj postaneš ko končaš visoko policijsko varnostno šolo

Zanima me kaj postaneš ko končaš visoko policijsko varnostno šolo oz. zdaj so se preimenoval fakulteta za policijsko varnostne vede?
Nekje sem slišal da si lahko kriminalist,varnostnik ali kaj?

POSTANEŠ LUZER IN KOTR LUZER UMREŠ……ha..ha…ha…ha

POSTANEŠ LUZER IN KOT LUZER UMREŠ……ha..ha…ha…ha

JA VEM DA SI TI LUZER IN LUZER BOŠ OSTAL

Zavisi kako dobro te nekdo od vodilnih ali ost. šefov BRCNE V RIT.
Če se dobor grebeš se tudi vsaka brca pozna!

človek je lepo vpr. vi pa s takšnimi odg. da ti kar na bruhanje gre..Vidva res nimata nič v glavi kot slamo..Obnašate se kot kakšni otročički

Ko končaš šolo dobiš naziv diplomirani varstvoslovec. V tretjem letniku se odločiš za smer: -policijsko operativna smer
– kriminalistična smer
– notranje upravna smer
– varnostno obrambna smer
– zasebno varnostna smer
Lep pozdrav!

jst sm jo koncala, pa nisem postala nič. če maš strica ki pozna hči od glavnega kadrovnika in ta pozna…..

za katero smer pa si se odločila,kdaj si končala fax?

bedak??:=) sala….

Dobro vprašanje!

Prvo moram rečt, da imamo na forumu enih par težekih ignorantskih kretenov, ki ne bi prepoznali zlata, če bi ga udarla v glavo!

Jaz sem končal VPVŠ in ti na žalost moram rečt, da slabo kaže za zaposlitev v policiji! TRENUTNO!!!!!

Jaz sem na tem faxu preživel zelo lepa leta, ki jih ne menjam za nič na svetu, ampak če se še odločaš ti raje priporočam pravo! (tudi tam so dandanes slabe možnosti zaposlitve, ampak vseeno zajema širši izbor zaposlitve)

lp fresh

Ali lahko z FDV-jem postaneš kriminalist, ali je nujno narediti tudi pravo?

Sama sem študij na VPVŠ opustila po prvem končanem letniku, ker na področju forenzike pri nas ni nobenih pametnih možnosti za izobraževanje in delo po končanem študiju. Žal je pač forenzika edino področje, ki me veseli.

Kot ti je razložila že mateja – za dokončno smer se odločiš v tretjem letniku. Na izredni študij se lahko vpiše skoraj vsak – ni kakih posebnih kriterijev in omejitev razen maturitetnge uspeha ali zaključnega izpita – šolnina je takrat znašala 250k SIT za letnik. Je pa res, da če nimaš želje in volje delati v državni službi (MNZ, sodišča, ipd, ), ti študij odsvetujem – raje pravo. Sploh v policiji, če nimaš VIP, ne dosežeš nič…..

Lp,

Alias

alias
kaj pomeni VIP?
hvala

Veze in poznanstva

Prosto po Menartu:
spoštuj rodbinske in druge zveze
saj le ponjih se kam prileze.

( VIP – veze in poznanstva)

Ja, zakaj pa noge skup tiščiš? :)))

tole je pa šit……….

Dej ne pretiravajte. Moj mož je 10 let delal na policiji. Končal VPŠ na ekonomiji in trenutno zaposlen kot kriminalist. Pa nima nobenih vez in poznanstev. Dejte se mal skulirat. Kakšne odgovore ste dajali dejvidu. Ti se kar podrobno pozanimaj kako in kaj. Tud z drugim faksom lahko postaneš kriminalist – so v okviru policije oziroma kriminalistične službe vsako leto organizirani tudi tečaji za različna področja kriminalitete – tudi tako si lahko pridobiš naziv Kriminalist. Tako, da ne obupaj in ne posluš teh kretenov na tem forumu.

Milica

Milica
Koliko plače pa dobi mož?

Ne toliko, da bi bilo vredno nositi pištolo in imeti opravka z kriminalci. Marsikater manager z sedmo stopnjo izobrazbe, brez tako ekstremnih delovnih razmer ima vsaj še enkrat toliko plače.

Milica

Draga Milica,

navajaš, da je tvoj mož končal VPŠ na ekonomiji – verjetno je prej 10 let delal na policiji in nato končal študij – torej ob delu, že s predhodnjimi del. izkušnjami. Če je tako, je pa to veliiika razlika v primerjavi z nekom, ki gre redno ali izredno študirat na VPVŠ (!!) pri 17-20 letih; mlad, še brez predhodnjih del. izkušenj, brez vez in poznanstev in tako naprej. In kot tak bo zelooo težko dobil dobro delo v državni službi – vsaj na začetku – mu VII stopnja izobrazbe ne bo pomagala – žal! Saj veš – za zaposlitev v državni upravi hierarhična lestvica še vedno velja…še bolj, kot drugod; od najnižje stopničke počasi proti najvišjim…. In zato je tudi plačilna primerjava z managerji s VII stopnjo druge izobrazbe popolnoma neprimerljiva. Kajti tovrstni izobraženec ima bistveno prej moč doseči višji službeni položaj in s tem tudi posledično višjo plačo, kot pa izobraženec, študiran na VPVŠ in zaposlen v državni službi….

Pa še nekaj: če delaš prej v policiji in se odločiš za študij na VPVŠ imaš bistveno več možnosti za boljšo zaposlitev znotraj sistema, kot pa mladopečeni VPVŠ-jevec. In sploh, če si pa še ženska – po 40. letu v policiji nimaš kaj več računati na dobro zaposlitev – pa čeprav so ženske boljši pogajalci, strategi in psihologi na tem področju, kot moški…

Srečno,

fbi

…pa še nekaj:

ponavadi policija svojim uslužbencem, ki se odoločijo za izpopolnjevanje na VPVŠ-ju ob delu sponzorira študij ( kar je logično) in tudi zaradi tega mladina s končano VPVŠ lahko pozabi na boljšo zaposlitev za vsaj nadaljnih 15 let…..

fbi

Dej prekinte že s temi policaji,ko jih rabiš jih ni nikjer,ko pa enkrat pelješ 10 km preveč,te kaznujejo.Pravih dirkaških norcev pa ne ulovijo.Vse več je kriminala in idiotizma.Naj kaj ukrenejo.na teren in loviti alkoholike in dirkače,pa lopove loviti!!!

Ondi!

Če te ta tema preveč “razburja”, enostavno odstrani prstke s tipkovnice ali pa se vanje ugrizni, skratka …ne piši ničesar, kajti tvoj komentar je čisto nepotreben in nič v pomoč!!! Če pa imaš z modrimi angeli težave ( po teži napisanega sklepam, da imaš), pa raje načni novo – svojo pljuvalno temo!

Vsak se preživlja na svoj način in si po svoje služi svoj kruhek, a ne?

Pa da ne bo pomote – nisem modri angel…..

Zmenjeno????

Mej se –

dd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close