Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prvi seks po rojstvu otroka

prvi seks po rojstvu otroka

Ojla

Mene pa zanima, koliko časa je minilo, ko sta s partnerjem prvič ponovno seksala po rojstvu otroka.

Iz zdravstvenih razlogov definitivno 5-6 tednov.

Če je huda sila pa po 4 tednih,

kar je prej je neumnost in ženski škoduje.

Je pa to obdobje prijetno z drugih vidikov, crkljanje in intimnost – izkoristita ga !

Po desetih tednih – čeprav sem si želela ni bilo preveč fajn – kot da bi prvič. Nekajkrat je bilo potem boleče , potem pa vedno boljše. Sva pa se v tem obdobju veliko cartala, ljubčkala, božala, splaa objeta … verjetno je to tisto kar mi je takrat najbolj ustrezalo. Predvsem pa je pomembno da se s partnerjem o vsem pogovoriš in da sexaš takrat ko si pripravljena in ne ko ti reče partner.

Lep pozdrav!

po neskončnih 5 tednih in pol

Takrat, ko mamici “zavre kri” in si tega zaželi.
A moraš biti vmes do partnerja obzirna, ker on telesno nima nobenih zavor kot jih imaš ti.
Meni prvič ni bilo do seksa dobra dva meseca (če se prav spomnim), drugič pa me je razganjalo že po dveh tednih. Je pa res, da sem prvič “preživela” rezanje presredka, drugič pa ne. Je zelo velika razlika…

po 6 tednih

PO 4 mesecih.

po 20-tih dneh in ni bilo lepo

po 6 tednih

Mislim, da je trajalo vsaj dva meseca, da sem sploh pomislila na seks po obsežnem šivanju,…boleče, partner je bil precej nežen in potrpežljiv, potem pa je postajalo vse boljše.

po 6 tednih in je bilo super, sploh nisem pričakovala, da nama bo tako lepo… ti lepo počakaj dokler ne boš pripravljena in si boš tega resnično želela..
lp
Pati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close