Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mozolji po depilaciji bikini predela – Bepanthol?

mozolji po depilaciji bikini predela – Bepanthol?

Nekaj tem spodaj sem prebrala, da govorite o kremi bepanten. A s tem mislite kremo Bepanthol (danes je reklama zanjo v reviji Ona na str. 45)?

Ker jo tako hvalite, razmišljam da bi jo kupila. Namreč vedno po britju (enako je če uporabim kremo za odstranjevanje dlačic) bikini predela se mi pojavijo mozolji. Grozno! Nikjer drugje po telesu nimam problemov po odstranjevanju dlačic, pri bikini predelu pa vedno mozolji! Je pa res, da se po odstranjevanju dlačic nisem nikoli z ničemer namazala (mogoče le z navadno kremo).

Torej poskusim s tem Bepantholom ali pa ima morda katera še kakšne boljše nasvete? Kaj ve naredite, da se ne pojavijo mozolji?

Lp

Tud jst sem vedno mela enak problem. Zdaj pa sem ugotovila, da mi pomaga že, če se po britju namažem z otroškim pudrom, ne glede na to, al se pobrijem al pa kocine odstranim s peno.

Živjo!

Očitno sem se zatipkala, ker obstaja še ena druga krema “bepanten”. Se opravičujem. Losion se res imenuje Bepanthol, obstaja pa tudi krema z istim imenom, ki je občutno bolj mastna, ampak meni pomaga že losion. Poskusi, res priporočam!!!

lp, m.

lahko poskusiš tudi s kremo bepanthen, ali bepanthen plus (je še močnejša). malo je za sprobat, kaj ti bo bolj ustrezalo.
z mano je tako: če so že mozolji bepanthen plus, preventivno pa bepanthol.

Koliko pa stane losjon za telo bepanthen? Katera ve okvirno? Kaj pa ta b. plus? Meni se od epilatorja naterijo v bikini predelu taki majhni mozoljčki, pikice. A bi to kaj pomagalo?

tudi jaz imam enake probleme kot mojca. pomaga to, da si po britju namažem kožo z losjonom za telo (ni pomembno, katerim)… vendar moram to čim večkrat ponavljati kakšne tri dni, da je bolje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close