Piko srbi – kaj pa Srbi
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Piko srbi – kaj pa Srbi
Hay
Piko srbi, mene pa zanima kakšno mnenje oz, izkušnje pa imate z Srbi. Zanima me predvsem o; njihovem obnašanju, navadah, prijateljske vezi,…..
Ne me ubit……… samo sprašujem…………l
lp. žika
Jaz imam enega kolega, ki je Srb, ampak živi že več kot 15 tukaj. In je zelo ok. Poznam pa druge Srbe, ki niso tako zelo ok… kaj češ. Vsepovsod najdeš ljudi, ki so v redu in tiste, ki niso – bodisi Srbija bodisi Islandija.
tiste,ki jih jaz poznam so delovni,dobri sosedi,pozrtvovalni,pravi prijatelji.V vsakem trenutku se lahko obrnes po pomoc ali karkoli rabis….
se strinjam s kiko:))..pozabila si lepi:))))
mislim, da je vprašanje čudno zastavljeno. Povsod so ljudje eni dobri, eni manj… pa pravzaprav ni važno kaj si, ali celo ali si bel, črn, rumen… žika povej kaj tiči za vprašanjem ?!
Nobenih.
Hay, hvala vsem za odgovore,mnenja. Češnji pa odgovor. nič osebnega, ne tiči za tem vprašanjem. Mogoče bi pa ti napisala, kaj več….. o njih.
Imaš boljše izkušnje in dobre odnose z Srbi.
Asociacijo sem dobila od Pike, ki jo srbi. Pa sem mislila, da so Srbi.
Samo to.
žika
žal nimam nobenih odnosov in izkušenj s Srbi. Se pa opravičujem, če sem ti stopila na živc oz. če nisem razumela vprašanja
Nekateri so super, nekateri so malo manj super, nekateri pa sploh niso super. Tako kot pri čisto vseh narodih.
:-(((
moja izskusnja je sledeca…
Imam kolega ki je Srb, zelo v redu decko, samo zelo razdrazljiv in vcasih malo prevec zaljiv…
SomeOne
Forum je zaprt za komentiranje.