Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri parfum trenutno uporabljate?

Kateri parfum trenutno uporabljate?

Mene pa zanima, kateri parfum imate trenutno doma oz. katerega trenutno uporabljate?
Sama trenutno največ uporabljam D&G-Light Blue in Kenzo-Parfum D`Ete.

Trenutno – Cacharel Noa Fleur; pred tem D&G Feminine in D&G Femme, pred temi pa ful drugih :))

Uporabljam D&G-Light Blue.

lp

s.oliver:))

Moški L’eau par Kenzo in že kar stari, tudi moški, Armanijev Aqua di Gio, ker sta oba lahna in sveža.

BVLGARI

Obsession od CK.

Kika, kje si pa kupila ta parfum?
Jaz ga že nekaj časa iščem, pa ga ne najdem. Enkrat sem imela tester, pa mi tko božansko diši, ampak nimam sreče. Gledala sem v DM, pa še v eni parfumeriji pri nas…….pa nič.

Kakšna pa je cena?

Noa (Chacharel)- bela, Love Blush (Avon).

deep red (hugo boss), laura (laura biagotti), dolce vita (dior), 15th avenue (elizabeth arden).

Lolita Lempicka, Armani-She, D&G -ne vem,taka tigrasta steklenicka 😉

Kika … katerega BVLGARI pa imaš? Mogočee v beli embalaži? Mogoče veš točno, kako se mu reče?
Pleas napiši!

kupila sem ga v tisti veliki trgovini,mislim,da se ji reče LIMONI. Je v temno modri steklenički 40 ml , zraven je bil še gel za kopanje 75 ml in mleko za telo 75 ml, vse skupaj okrog 14000,00 sit. Naslednjič ne bom vzela celega kompleta,ker mleko ni nevem kaj, parfuma pa nikoli boljšega nisem imela. Pozdrav

Poison

A katera ve koliko stane D & G, Light blue?

lp

sunset…naomi
exult…naomi

Za Petro: sama uporabljam D&G – Light Blue.
Za ice: ta mala steklenička stane nekaj več kot 8.000 SIT.

Dišeč pozdrav! 🙂

Amor Amor (chacharel), Serene (Oriflame)

sunset – naomi pa flowers od kenzota

Armani-Emporio
Naomi-Exult

Elvie (Oriflame), celotna kolekcija – parfum, sprej, krema za telo, deodorant z kroglico in puder za telo.

Urška

Jih mam kar nekaj na zalogi doma, najljubši mi je Wish, pa en tak, ko mi ga je kolegica iz italije prinesla, pa ne vem če se kje dobi… Batik. Oba sta vanilijeva, ki je moj naj vonj…

Obsession CK

Cheap and Chic (Moschino), embalaža je v obliki Popajeve ženke Olive, in sicer imam rada vse različne Olive, zdaj pa imam tisto v oranžni in zeleni embalaži. Parfum je zelo svež in prijeten.

Celine Dion zelo nežen, mi ful odgovarja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close