Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ne Slovenci v Sloveniji

Ne Slovenci v Sloveniji

Dej nej mi kdo pove kakšno ima mnenje o ne – Slovenicih pri ns (sej veste katere imam v mislih). Men grejo full na živce s tistimi njihovimi Ferrariji “sej veste kaj imam v mislih Ferrariji”, turbo stoenke, Yugote, Floride, s podkvicami na sprednji maski pa ne vem kakšne še……?
Povrhu vsega so pa še agresivni kao neki Ramboti, bi kr lohk reku da se jih večina Slovencev boji. Jz bi to gamat vso izgnou iz naše države, no govorim v večini ne rečm da so vsi, je pa kr neki k znajo vsaj prbilžn naš Slovenski jezik pa govori v svojem.
Nej mi še kdo pove kako bi blo če bi Slovenc v Beogradu naviju naše Slake v avtu, tko k oni pr ns nihove čfurske muzke, verjtn nebi doug……?
Če bi šu jz v tujino žvet bi vedu da morm vzet v zakup da se bom mogu jz prilagajat njim in ne oni meni, pri nas je pa ravno obratno, mislm da se mi njim prilagajamo…?

Lp, Uroš

uros smislis se mi…

so dobri,jaki,šarmantni in ljubavni tepih na prsima,pa lanćiće okrog vrata.Pa zapecam dobre žene,mi ta spodni to znamo,a poslušamo dobru muziku.ako pride do gužve uzimam pipec in usi beže reve od mene.Kmal nas bo već od vas Slovencev.No saj bo.Ne nas podit dargem,kjer smo mi,je vse naše.

Bogi, bogi.
S čim vse si nekateri dan danes belijo glavo.
Povej mi Uroš, ti ki si ta pravi Slovenec, že 10 generacij samo taprava čista slovenska kri, a se ti od skrbi že kaj sivijo lasje.
bogi, bogi

dragi Uroš,če ti nebi bilo teh kakor ti praviš Čifurčkov,kdo misliš,da bi vam delal vsa fizična dela v Sloveniji,majke ti?Če bi nabijali švabsko muziko bi ti bilo bolj všeč, a ne da?prodane duše…..

Nism vedla da še obstaja zahojn folk… Uroš,dej mal odpri oči pa boš vidu, da smo vsi ljudje, ne sam ti…

kaj te pa briga kake avte vozijo in kako musko poslušajo,pa kaj imajo oblečeno?!?! kaj pa je to tvoja stvar? pa kaj te briga a je človek Slovenec, Francoz ali Srb… kaj ima pa to kaj v zvezi s tem človekom? sej ga ne poznaš.sej ne veš kakšen je to človek! a si mejbi jasnoviden? ne?saj se mi je zdel.

čemu se pa prilagajamo?

če bereš to pa maš kako steno zravn, se mal zalet, mejbi boš dojel da ni lepo diskriminirat folk…

Krejzi stjupid idijot!
WTF si ti? Višja rasa? Modrokrvni?
Ma ne, ti si podn!

Ej, jest sm sred Phoenixa navijao Pankrte, pa me ni nihče niti pogledou. Ti topoglavi bik bi jih pa domov pošiljou. Sram te je lahko. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

uuuuu, a u Phoenixu si bil??? A zato tak podpis a…? CAR!

Uroš napisal:

> Če bi šu jz v tujino žvet bi vedu da morm vzet v zakup da se
> bom mogu jz prilagajat njim in ne oni meni, pri nas je pa ravno
> obratno, mislm da se mi njim prilagajamo…?

Zdej pa nej kdo od vas “odprtih” “”””slovencev””””” to zanika!

Wuat du ju tink?
Ajd, kako se jim prilagajaš?
Pol bomo pa zanikal, če je res al ne. Ne ti men čist tako počez. Simpl es det.

nobody, Phoenix, Az

“uuuuu, a u Phoenixu si bil…..”
Ju nou vuat, to ni nč posebnga, niti živet tukaj ne. Pozdrav iz Phoenixa.

nobody, Phoenix, Az

Dragi Uroš!

Prvič sem pokukala na moški čvek in naletim na tvoje pismo, ki je moškemu delu populacije gotovo v sramoto.

V moji okolici živi precej ljudi, ki jih ti težko prenašaš, pa so krasni, prijazni, ustrežljivi, izobraženi in razgledani ljudje, pa še slovensko znajo pisati, česar zate ne morem reči.

Tisto o steni, kar je napisal Kokolo, pa le poskusi. Ne bo ti škodilo in mogoče se ti bo mišljenje normaliziralo.

Brez zamere!

Dotalno bolana tema!

Vem, da je hudo če poleg tebe še kdo kikirika na gnoju, še hujše pa je če ima bolj okracljan avto, the best. Vem, boli ker so bejbe kot bejbe enako kot kure, bolj ko je kičasto perje bolj vžge.

Uroš ne vem kaj boš naredil sedaj, ko smo v EU in bodo k nam namesto naših dečkov iz juga privreli dečki iz severa (Slovaki, Poljaki, Litvanci,….).

Nič!!!!!! Najbolje, da skočiš na avtosejem po yugiča in da čim glasnejše kikirikaš. Tako boš poskrbel za nebrzdan razplod slovenčkov, HUUUUUUUUUDO.

Nato svizec zavije svojo čokoladico v durax folijo.

Lej ga, lej ga, se je že nalezu amerikanske sproščenosti hehe!
Prid v Slovenijo pa boš sam vidu zakaj se tistega stavka ne da zanikat…
V večini primerov je na žalost tako… Dobr veš da večino pizdarij, od kraj na ulici, do pretepov in teženja brez kakršnegakoli razloga na slovenskem ozemlju povzročajo pripadniki južnih narodov…

Sam dej res, zakaj maš dol tist podpis, a nisi reku da ni kao “nč posebnga če tm žviš?” Priznej da se ti fino zdi 😉

Okej, a litl bit maš tut prou.
Se kar fajn počutm tlele, sploh ob božiču, ko je tukaj 18 nad nulo. Pa sonce. Simpl Arizona veder!

Brez veze jemrate, sej tut tukej največ neumnosti počnejo črni na vzhodu, tlele pr nas pa Mehikanci. Vuat ken aj du? Nating. Pol si pač ne bom glave belu, simpl es det.
Je pa res, da boste morali v Sloveniji za en glidk mal bol sproščeno gledat na frišne imigrante. Pritisk bo čedalje večji…

nobody, Phoenix, AZ

WTF me tlele kurš?

nobody, Phoenix, AZ

Se oglasi Mujo,ki živi v 10.nadstropju stanovanjskega bloka:”Ne razumem ja vas slovenaca.Već 15 godina živim u Sloveniji,i to u 10 štuku,pa še zmeraj praujo,da sam taspodn.Ku,ku lele.

…dober je, alf………ampak pri vsem tem pa pozabljamo, da smo zdej tud mi “ta spodni”…..jug EU-ja!

Pa še eden:Pravi mujo:”EE,Slovenci ništa ne možete bez mene.Vi kažete:”brez muje se še čevelj ne obuje.”

Ja očitno Slovenci rabimo nekoga, ki nas mlati po hrptu. Od osamosvojitve je minili 10 let, pa semo se odločili za EU.
A že kaj čutite batine, ki jih dobivamo od EU. Jaz in moja družina jih čutimo kar pošteno.
Hlapci smo bli in bomo ostali, vsaj v naših glavah.
Pa brez zamere tisti, ki se imajo za kaj več.

Bok,narode šta vi to neki brbljate proti nas ta južne.Ma ne mi tega delat,ee.Mi smo tu,da živimo složno u lepi našoj deželi.Pa mal šuercamo,kopamo vam lukne,zidamo velike hiše,pa pulagamo asfalt.Pa nismo usi isti ima i doktora,direktora u našim vrstama,ee,pa da o sladoledarima i burekmajstorih ne umenjam.Pa mi se vrlo radi zabavamo,pijemo kofe,nosmo bele štumfe,če pa je dnar pa še kej bolšga kupmo,kožnu jaknu ili dobar motor.Radi pogledamo dobre babe in smo u fucbalu ta bol.E Meho je že neki napisao,ja sam samo še mal dodao.Pa usi smo ljudi,ee,zakaj nas Uroš ne mara.Pa mi živimo pousod po ceumu svetu,jedino nas nema na Luni.Pa dajmo gojit Bratstvo in jedinstvo,kot učasih,budimo frendi,ee.Ajd vratiću se jaz ponovo.

No zdej se pa vidi koliko je nas Slovencov ?, ko bi še južnaki ns tok zagovarjal k mi njih, joj joj……?
Se pa strinjam da niso vsi enaki, ŽOU JE PA VEČINA TAKIH, kradejo pretepajo se pa da ne govorim kaj bi še lahko vse povedu…….,je pa res da se tud najdejo pridni izobraženi in prijazni, take morš res iskat da jih najdeš…..
Ni opravičila glede nato da nam kopljejo jarke gradijo hiše, vse to za kruh brez skrbi, marsikateri Slovenc tudi to počne, kajti čedalje več jih je v stiski…..

Pa Uroše nemoj se tako jeziti na nas.Ako ti ni ušeć tu pa idi drugam živet.Jaz gledam na život kot en člouk srednega sloja.Ee res je,da učasih kaj maznemo kakav avto,ili kaj manšga,pa se dons svi kradu,ee,pa treba tako je to,ali nije to pošteno.Pa istina je,da če nas neko napade da ga pol mal nabutamo,če pa pride do gužve pa skupaj potegnemo in zmagamo,a vi bežite in hvatate maglu.Pa delamo tut radi use kar vi nećete,da ne bom spet use naštevao bom prste znucao.Pa slovenaca je zelo malo,pa smo ta južni pršli,da nas bo več.Pa Uroše ti si mi malo naci onalista,tebe treba zapreti na Povšetovu,majkemi,ti si opasan.Ali pazi danas je demokracia i sve se dela lahko.Evo nas ta spodnih bo use več,mi se ženimo delamo po 3,4 ili če več otrok,ee,a vi edan dva i dost.Mi radi uživamo,spavamo,se veselimo a kad treba delat,dela se puno,eee.Če je prilika hvatamo krivine,pa mau se mormo znajt.Aglede muzike pa to ,da mi slušamo narodnjake i to iz auta da buta na glas,da se čuje,da cepa najbolja muzika.Pa što je dobro nek se čuje,naj usi slišijo kaj je najbolje.Nemam nić proti Avsenicima ali odličnoj Blagne heleni.Pa mi damo na slavje velik,pa rećemo:nek se vidi raskoš,a gorenci šparate pare i imate lukne dve u vratima,da pogledate u tazgornu kdo je pršu,a skoz taspodno pa kua je prnesu.Pa ćoveće a to ni malo čudno?Ah sedaj sam swe že malo zmatrupa ču posle opet malo,da se isprićam,da komu kj povem,na splošn.Ajd zdravo!

Živjo Darkar
Ma lej sej se strinjam s tabo, očitno srečavam samo take da imam takšne izkušnje…..

Ma i meni je zelo žau,a kak je tak je.Se nas boš že navadu in pojedu sa nama kakav burek,pasulj ili prebranac,pa ispio koju lozovaču,ee.A prije sam pozabu rečt besedu o avtomobilima.Pa imamo mnogo starih yugain stoenaka,malo su preuređene na sportski stil,pa veš koliko žena pada na to,eee.Ne veš ti ništa kako to gre.A imamo i bmveje i svašta.ajd pobolšaj se Uroše.Darkar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close