Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trst-shopping-pomoč

Trst-shopping-pomoč

V četrtek grem v Trst v nabavo…cunje…ali bi mi lahko dal kdo kak nasvet za orientacijo, ker grem prvič? Kje je najbolje nakupovat (relativno poceni in kvalitetne cunje) in v kateri del Trsta je najpametneje iti?

Najlepša hvala, lp.

Alja

V outletih.

Odvisno kaj iščeš… Cunjice za eno (mogoče 2)sezoni – v centru trsta, parkirajte se pri pristanišču in pojdite “not” v center, ogromno trgovin, opozarjam: večinoma kitajčki, vendar so se zelo izboljšali in majčke,ki jih prodajajo oni,so tu v ljubljanskih trgovinah 2x dražje; drugače pa je tam pri enem kanalu (sploh ne vem kako naj ti povem, ko imena ne poznam) ena cerkev in je tam kar nekaj trgovin (modabella,reds,paprika,pittarello). drugače pa malenkost izven trsta je en velik shopping center, torri di europa – ogromna izbira vsega (fuuuuuuuuuuuuuuuuul čevljev,ki so cenejški za kar nekaj tisočakov), kar se tiče pa oblek, je pa prbližno tako kot tu v slo.

torej, center – pri kitajčkih se ti ful splača kupt torbice (ful poceni);
cene oblačil se razlikujejo od trgovine do trgovine, tako da če je nekje majčka 10€, bo zraven 12€,malo naprej pa 9€…

upam, da bo kaj pomagalo!

lepo se imej pa sporoči kako je šlo!

ANIM, najlepša hvala;-).

Sorry, samo tole je bolj kot ne pofl roba. Pittarello je sama plastika, pa tud v temle Torriju ni nič kaj pametnega.
Sicer pa res odvisno kaj iščeš. Cunjice za eno sezono ali dobre kose oblačil za dopolnit garderobo?

V Torri d’Europa dobiš ful dobre stvari. So trgovinice z res poceni stvarmi, so pa tudi take s cenami kot pri nas, je pa izbira neprimerno boljša kot v Ljubljani.

Priporočam.

Men pa tale Torri zgleda čist navadna pofl roba, malo bolj fancy nastavljena v trgovinah urejenega izgleda.
Uredu mi je le Max&Co, cunje so preverjeno za nekaj let, je pa res cenejše kot v Lj, pa tudi procent znižanja je večji.
Meni osebno je veliko boljših shopping centrov v okolici Udin (Sorelle Ramondi, Arteni, pa tudi Fiera).
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close