Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj je cas za sex? :)

Kdaj je cas za sex? :)

kdaj je na splosno pravi cas? Ko osebo spoznavate, ko jo ze poznate?

Ze na prvem zmenku.. drugem, tretjem…?

Ali se greste najprej klasicno zapeljevanje?

Koliko je za vas prevec, da bi morali zensko cakat?

To je odvisno od posameznice, mislim pa da je potrebno vsaj nekaj zmenkov. Če ti je fant všeč in misliš bolj resno potem čakaj še dalj.

Po mojem je pravi cas takrat, ko sta oba pripravljena. In včasih je moški tisti, ki noče hiteti in hoče žensko bolje spoznati…če čuti do nje seveda kaj več…

Če pa se prepustita seksu na prvem zmenku, ponavadi podreta možnosti za kaj več..ni pa nujno…ampak po mojem je to isto, kot če bi hišo začel graditi pri strehi…podrla bi se, ker bi manjkali temelji…tako nekako.

Če pa mora moški trpeti in čakati in mu je to mučno, ker traja le predolgo, potem se mi zdi, da nista ravno kompatibilna v svojih željah in potrebah po seksu…ter bo tudi kasneje v zvezi podobno…moški bo moral prositi in moledovati in čakati….na nekaj, kar je tako enostavno in preprosto in lepo.

LP

Smrkica, tu se v celoti strinjam s tabo!!!

V priklonu,

JOHANUS

Če moški privlači lahko takoj , zakaj pa ne ?

Ste starokopitni vi ?

Če sta si že na prvi pogled všeč in se štekata, lahko takoj zakaj pa ne???
Če se pa ne, pa itak ne bosta ksexala ne takoj in tudi kasneje ne.
Zame je bedasto razmišljanje, zdej pa morva prej najmanj 10x na randi it, pol pa bova šele lohka sexala :)))

Če ženska že ob prvem zmenku preveč komplicira, jo pustiš, kaj bi zapravljal čas in denar z njo…

Se ujemava mirko

Če se privlačita in čutita poželenje zakaj se ne bi hitr dol dala!?

LP

ko sem prvič(15let) me je fant ‘cakal’ 8mesecev.. pa se mi je zdelo ravno prav
naslednjega fanta sem spoznala na nekem potovanju, skupaj sva plesala v diskoteki in nato odsla v hotel innn.. it just happened:) ampak mislim da s tem nisva ničesar pokvarila, se nekaj mesecev potem sva skupaj in se lepo ujameva.

Pa bi se upala zmeniti s kom na slepo, recimio tukaj, in če bi stvar štimala, se tudi poseksati isti večer!? .)

Odvisno,

če tip potegne, ni blema

Zdravniki priporočajo zjutraj, čez dan, zvečer in ponoči.

ko gre tast k zdravniku,otroci so pa v soli:-))

kaj pa pomeni, če tip sex odlaga še po treh mesecih veze?

Pa folk eej sexat je treba čim večkrat in to povsod koder se le da.Čas za sex:kadar je le priložnost:zjutraj pred službo,zvečer,ponoči,med službo(če je možnost).Skratka 24 ur na dan je časa.Kje Sexati?V dvigalu,ob reki ali v reki,morju,na plaži ponoči,v hotelskem ali gostilniškem wc-ju,kleti bloka,v kinu(V kotu,če ni sosednjih gledalcev),Na gozdni jasi,za koruzo,skratka na privlačno nenavadnih mestih.Treba je imeti domišljijo in sexi ideje.Pa ušesa bodo malo trpela,ko boste reagirali na vsak šum.Adrenalin,napetost,akcija užitek,yes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close