Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spet doma,… …, na ženskem čveku :)

Spet doma,… …, na ženskem čveku :)

Po kratkem dopustu, pridem v službo, prižgem računalnik in se povežem z ženskim čvekom – prav simpatično in lepo mi je, ko vidim, da je vse po strarem. Iste tegobe, nove pogruntavščine, zanimivo branje, šola za življenje – vse to na čveku.

Toda ena zadeva me je res šokirala – XTRM se dolgočasi, to ji pa ni podobno. Vedno polna življenja, idej in energije in se dolgočasi? :))))

Skratka – en prav velik koš poljubčkom vsem damam :)))

Prijetno je brati prijaznega gospoda !

lp

Ha, ha – gospod:))) 23 let

Opsa

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

O Abisal :)) Kako je blo na dopustu? No, XTRM se ne dolgočasi več :)) So bli trije dnevi, ko sem se prisilila bit doma, od jutra do večera, to je podoben način življenja, kot ga ima moja mami (ki stalno moralizira), pa sem ugotovila da mi ne ustreza. Zato mi ej pa blo mal dolgčas… In mi ni jasno kako drugi zdržijo….

Dopust? :)) Sem tak tip človeka, da ne more biti brez dela, pa sem delal – no ja – moje drugo delo je fotografija, tako da sem prav užival. Italija, Avstrija, Slovenija – avtomobili, fotoaparat, dobra hrana in življenje – to je super dopust. No ja, še nekaj nežnosti je manjkalo – amapak tudi to še pride:))))

Sem ti kr fauvš :)) Jst grem tud zdej 🙂 Grčija verjetno, pa ne prek agencije… Dobra hrana, dobra družba, žur pa velik lupčkanja :))) A to ti je manjkalo?

YES :(((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close