Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GRČIJA

GRČIJA

S fantom se letos odpravljava v Grčijo. Gledava v last minute centru – ilirika turizem. Odpotovati imava namen tam nekje 17 julija.Kdaj bi se vi prijavili, bolje najkasneje a ne?
Opazila sem veliko da je samo nočitev z zajtrkom. Kaj predlagate?
Midva bi se raje odločila za polpenzion.
Rada bi nekaj vaših mnenj,da bi se lazje odločila.
Kako je kaj na Zakintosu, Krfu?
Hvala

Jaz sem bila že dvakrat na Krfu in mi je bilo zelo všeč. Na otoku so kraji kjer lahko mirno preživljaš dopust, lahko pa ga tudi ful žuraš. Predlagam vama da si sposodita rent-a-car ali pa skuterja (ne pozabiti vozniških izpitov), za ogled znamenitosti po otoku. Glede pol pezniona, pa je tako, hrana ni tako draga da si nebi mogla privoščiti kosila ali pa večerje kje zunanj. Glede večerje si potem samo časovno vezan, če pa nisi navajen zvečer jest pa je tako odveč.

Toliko o Krfu, na Zakintos pa grem verjetno drugo leto.

Lp, revi

Maja, midva s fantom imava isti problem. Zakintos, okol 15.7., raje bi mela polpenzion… Lp

Ja tudi midva se odločava iti na dopust v Grčijo. Nisva se bila, pa tudi mene zanima če ima kdo izkušnje da mi malo opise,hvala

KRF – ne moreš zgrešit. Toliko, kot ti ponuja ta otoček,…

Lepa narava, super ljudje, polno skritih kotičkov,… ,…priporočam najem avtomobila (pa ne cabrio, ker bosta drugače za znoret opečena).

Skratka – odprite oči in raziskujte.

Midva sva bila na Zakyntosu! Samo v lastni režiji. Kupila dve karti v Trstu za ladjo. Priplula v Patras, tam spala. Potem pa z avtobusom do majhnega prostanišča, kjer naju je trajekt peljal na otok.
Tam sva našla sama sobo, najela moped, vglavnem bilo je dolično. Če bosta šla na Zakynosu, obvezno pojdita na Kalamaki Beach!!!!!!!!!! Raj na zemlji.

Pojedla sva ogromno sadja, nhivega pečenega mesa,… Super je bilo. Toplo priporočam kremo za sončenje in pokrivalo!!!! Pa uživajta!!!

Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close