Smejka
INTERSPAR defenitivno (Lj – Vič). Kupujem tam, ker se mi zdi zelo poceni, akcije so dobre, vzdušje je tako domače. Pa tudi zaradi folka – tak preprost se mi zdi. Mercator mi ni všeč, iritira me že tista rdeča barva v trgovini – ful postanem živčna, pe še gužva je zmeraj na blagajni… Pravijo, da je Mercator za intelektualce (sicer smo tudi mi, a mi ne ustreza). Hardi pa niti pod razno – neka čudna roba je tam. Ne riskiram.
Kupujem, kjer mi je najbližje, ker sovražim te velike štacune in ker grozna razsvetljava v njih povzroči, da postanem čisto zmedena. Ne vem, kaj je z mano, ampak po pol ure kakega Merkatorja ali Špara, se počutim grozno. Tako kupujem na koseški tržnici in v malem Merkatorju na Podutiški ulici (bivša Emona). Vem, da zapravim več, ampak ne zapravljam časa z neskončno vožnjo med policami; ugotovila sem, da tako kupim veliko več, kot nameravam – in kot potrebujem.
Najugodnejši in vsekakor največja ponudba je v Intersparu.
Na žalost ga pri nas ni , zato se sprijaznimo s Tušem, kjer pa je
ponudba dosti slabša,; tako po ponudbi, kot po kvaliteti.
V Hardiju pa itak izdelki slabše kvalitete, razen mesnine, ki so
od naših slovenskih proizvajalcev, dobre in najcenejše.
Odvisno, kaj kupujem. Konzerve (npr. fižol, vloženo papriko itd.) kupim včasih tudi v Hardiju. Če dobro pogledaš, je od istega proizvajalca, samo za vsako trgovino lepijo gor druge nalepke.
Sicer pa je odvisno, po kateri poti grem iz službe oz. če imam še kake druge opravke: Tuš, Mercator in Era približno enakomerno, kar mi ustreza, ker lahko primerjam cene in kupim tam, kjer je trenutno akcija.
Interspar pa samo izjemoma; mora biti res kaka posebna akcija, da se podam tja, ker mi v mariborskem ni všeč nič, ampak čisto nič, tako kot je Natalija rekla za Mercator.
Forum je zaprt za komentiranje.