Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek POLNJENJE KARTUŠE!!!!!

POLNJENJE KARTUŠE!!!!!

NE vem zakaj zaboga imam toliko težav s tem. Vsi so mi rekli, koliko je lahko jaz pa še vedno nisem uspela narediti tega. Imam hp deskjet 3550. Kupila sem polnilo za kartuše, ker so pač originali tako zelo dragi.

Sedaj mi ap piše, da naj z nožem odstranim en del kartuše. HALLO?????????????? Pa še ni napisano kaj. Je katera to že delala? Mi lahko pove kateri del je odstranila, kakšna kratica je na tem delu. Najlepša hvala za pomoč!!!!!!!!!!!!

Mojca

Zabriši polnilo v smeti, preden si uničiš še tiskalnik. Ne deluje. Kartušo moraš na silo odpreti, da jo napolniš, potem je pa nikoli več ne moreš spodobno zapreti. V najboljšem primeru porabiš rolo papirnatih brisač, škatlico vatiranih palčk in stekleničko alkohola, da očistiš tiskalnik. Je že več znancev poskusilo varčevati in so kupili polnilo, pa še od nobenega nisem slišala nič dobrega o tem.

Je res!!! Če nisi expert, poleg vsega zgoraj naštetega še zafrkneš tako, da se v barvni kartuši barve pomešajo in ti printa zmazke! Moj mož že ve… Zato zdaj na barvnem tiskalniku samo še črno-belo tiskamo :(((

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Nisi edina, ki ma s tem težave verjemi… Mi smo iz tega razvili celo znanost… Odvisno od tega, kako kartušo imaš… Mi smo mel zraven navodila, pe je blo treba luknjo zvrtat al neki takga…

Jaz sem pa z lahkoto napolnila kartušo. Bila je pa črna ne barvna. Je ni bilo potrebno nič odpirat. Tiskalo je pa tudi OK.
Poglej malo po netu. Imajo nekateri tudi na njem slike kako polniti. Ali pa imajo mail oz. telefonsko, da jih pokličeš, če rabiš pomoč.

Hvala za odgovore. Gre za črno barvo. Imam hp deskjet 3550. Sem videla slike na netu, samo ne vem kaj naj odstranim stran. Jih bom morala res poklicati. Lp

Mojca

Jaz kupujem obnovljene kartuše in so cca 60% cenejše kot originali, trajajo enako dolgo in ko jo izprazniš jo vrneš in ti celo dajo nekaj denarja (sicer malenkost – pa vseeno). Ne vem točno kako se imenuje ta firma, je pa v Lj, na Brdu, v tistih hišah nad Lesnino (mislim, da je Pavlin d.o.o.)
Sigurno boljše da se oglasiš pri njih, kot pa da si uničiš tiskalnik!!

Koliko pa ti dajo za prazne kartuše?

Ne odkupujejo vseh samo tiste večje (mislim da od 15ml naprej), niti ne vem koliko ti plačajo, ker sem vedno zamenjala za polno, nazadnje sem vzela 4 tako, da že nekaj časa nisem bila tam. Najbolje, da pokličeš, ti bojo sigurno povedali.

Obnovljene kartuše lahko kupiš tudi v podjetju IGMA na Celovški cesti.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close