Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samoporjavitvena krema za obraz in telo

samoporjavitvena krema za obraz in telo

Mene pa zanima, tiste ki uporabljate samoporjavitveno kremo za obraz in telo, kolikokrat na teden si s tem mažete obraz in telo da obdržite barvo pa če se to kaj spira pri tuširanju in ali je treba za obraz kaj bolj pogosto nanašati kremo?

Jaz sem jo enkrat uporabljala L’Oreal Bronze (neki takega). Piše, da si jo daš vsak dan dokler ne dosežeš zaželene barve in pol 2-3 krat na teden.
Se ne izpira. Namaži se pred spanjem, ker ko je še sveža rada umaže obleko. Zjutraj bo OK.

P.S. Preden začneš si naredi piling! Pa ne vsakič, občasno.

Imam Niveo, pa je isto, kot je žes51 povedala za L’Oreal. Za pridobivanje barve vsak dan, za vzdrževanje pa vsake 3 dni. Mažeš zelo zelo zelo tanko – najtanjše, kar je možno, in če je treba (ko si “delaš” barvo), ponoviš nanos še isti dan, npr. popoldan in še pozno zvečer. Boljše je namreč mazati tanko , pa večkrat, ker se morebitne neenakomernosti pri naslednjem nanosu skrijejo. Pa še hitro se vpije in ne zapacka pižame in posteljnine.

Obraza pa ne mažem. Pravzaprav… večinoma samo pogoljufam za odtenek pri nogah, za celo telo pa samo prve dni na morju.

Jaz uporabljam za obraz Dior super bronze oziroma Collistar. Na začetku mažem zjutraj in zvečer pa še mogoče vmes 2-3 dni, potem pa 2-3x tedensko. Prej pa obvezno peeling. Barva se ne izpira, pa tudi lis ni. Res je pa, kot je že ena povedala, čim bolj na tanko.
Za telo imam pa trenutno od Krke mleko in je povsem O.K. Postopek je povsem enak, vključno s peelingom. Za telo sem imela že več različnih znamk, pa so mi bolj ali manj vse enake.
Le z Niveo imam slabe izkušnje. Barva je skoraj neopazna, poleg tega povzroča ogrce.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close