Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PORODNŠKA

PORODNŠKA

A JE TLE GOR KAKŠNA MAMICA K JI JE TUD DOLGČAS NA PORODNIŠKI BI MAL POCETALE

Evo mene :)))

Dolgčas mi pa ni, si kar ukradem čas za mail in brskanje po netu. Zdajle me pa spet kliče eno perilo, ki ga je treba obesit :(((((((((

LP!

Pojdi na temo STARŠI STARŠEM,tam je na pretek mamic z dokaj resnimi in zanimivimi temami.Koliko mesecev pa šteje tvoj malček?JALA koliko pa tvoj-a?LEP DAN

Sem na porodniški in res mi nikoli ni dolgčas. Oglasi se kaj na forumu Starši staršem!

Ta mala je stara 10 tednov. Kar napredujemo :)))

Men je pa na porodniški dolgčas po ljudeh. Malo s temle forumom kompenziram, pa ni isto :((
Če grem na sprehod z vozičkom, srečujem same stare mamke – nimam nič proti njim, ampak skupnega imamo bolj malo 😉

V Kranju na stadionu je en pravi raj za otroke-sami vozički in otrociiii…Prav pomirja.Kaj dosti ne zahajam tja,mogoče bom sedaj med počitnicami,bo najbrž več časa.Imam sicer 2letnega Nikca,pa 2šoloobvezni “pubertetnici…

Jala! Jaz sem se tudi kar dolgo sama sprehajala z mojo deklico, potem pa smo se tri mamice preko foruma Starši staršem našle in se imamo sedaj enkratno!

Ja, saj jaz se tudi včasih spravim in greva z avtom do mesta. Ampak je cela ekspedicija… Tamala v avtu hoče na veliko debatirat z mano in ker se tako trudi, začne polivat. Ko kam pridem, jo moram najprej še enkrat nahranit, včasih še preoblečt… če ima potem še krče, je sploh težko.

Pa bi še vse šlo… če bi imela vsaj v avtu mir za hranjenje. Tako se mi pa vedno kak firbec najde, ki si najprej avto ogleda z vseh strani in potem pride še preverit notranjost…
Zadnjič me je en stari pošteno ustrašil!!! Tamala papca, jaz poslušam radio in jo gledam… pogledam skozi okno in na 10 cm bulji nekdo vame. Normalno, da mu je bilo nerodno, jaz sem pa skor dušo spustila.

no sej men tko drgač ni dolgčas dolgčas mi je po ljudeh da se loh kej pogovarjaš tle v vasi k sm jaz pa same stare mame..
moj sinko je star 5 mes… vem da je na formu starši staršem ful tega sam moj računalnik mi tistga noče odpret ne vem zakaj?? tega pa mi pa sem kr sem pisala 🙂

LP B.

STAR JE 5 MES. , ja na un forum nekak ne morm gor ne vem zakaj drugač bi ja…
pa tvoj??

no sej to je to:) pa še cele dneve sm sama k mož skoz dela…. prjatlce v službi no ja sej veš kako je to..

ja ja poznamo to… in to glih takrat ko se kam odpraviš…. kriza ..
pa tok stvari za sabo vzet pa gledaš kje boš dojil, previl….no ja sem se kr navadla sam ne grem dostkrat v mesto…
komi čakam da se preselim v center mogoče bo pol bol no ja saj tm se skoz neki dogaja… nej bi se sept… itak pa gremo kmalu na dopust tko da komi čakam:)
pol bo pa kmal že sept…
no ja morm priznat da res nism tip za doma, hahaha
drgač sinko je pa pridn 100 na h sem ful zadovoljna nobenih težav

LP B

Zakaj pa so namesto š u m n i k o v kvadratki.A po vaseh tko računalniki
iščejo povezavo s svetom-mislim s strešicami…Ja v katero mesto se pa misliš selit-predlagam,da ne direkt v LJ.Najbolje je,da najprej osvojiš kakšno manjše mesto .Lep dan,pa otročka pozdrav,pa še kaj piši

ja baje da kr v lj, sicer še ne vem čist točno ampak blizu centra …
ja na vasi sm pa zdej pa mi ni kej preveč všeč sm bl mestno dekle hahah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close