Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Z žensko

Z žensko

Ali je katera fantazirala o sexu z žensko

Nikoli!

ja

lazes

če ti misliš da lažem je to tvoj problem

ne

Ko sem bila stara kakih 10 let, sem se s sosedovo punco, ki je bila od mene starejša 5 let, igrala očke in mamice. Mamica sem bila jaz. Prešlatala me je po dolgem in počez. Bilo mi je zoprno, ampak ne vem zakaj nisem upala reči NE. In še zdaj mi je pogled ali misel na dve ženski največja
ogaba na svetu!

Vsi smo se šli mamice in očke ko smo bili majhni….

točno tako je:)

Mene pa vzburja pogled na žensko… kaj pa je to kaj takšnega? Sem pač bisek? Bojim pa se, če bi probala z žensko, da mi z moškim ne bi bilo več všeč… saj veš, ženske se bolj med sabo poznamo in točno vemo kaj kateri paše…

Sem fantazirala, fantaziram in se bom. Pa probala sem tudi iti z zensko in moram reci, da je bilo fantasticno.

Vaga, razumem tvoj strah, samo mislim, da je odvec. Z zensko je res cisto nekaj drugacnega, ampak ce so ti sedaj vsec moski, bi ti bili tudi potem.

ne

en poljub je bil dovolj… in nikoli več, da o čem drugem sploh ne govorimo.

ja…

Mene pa včasi ko vidim luštno žensko začutio nežnost – niti malo me ne razvname; ampak zdi se mi tok ljubka. Pri nekaterih mi je popolnoma jasno zakaj sem oški v njih zaljubijo. Poljubljala se še nisem. Mogoče …

velikokrat

Vaga…. tudi pri meni je ista stvar…. meni se zdi žensko telo bolj privlačno od moškega…. in kar se tiče sexualnih fantazij … bi bila takoj za to. Poljubljala sem se že … stara sicer 14 let…. vendar bi probala še kaj drugega. Željo imam … ampak rešpekt še večji ….
Mogoče kdaj …..

Uživajte…..

NE.

Ja. Enkrat bi zelo rada poskusila še to, ampak vprašanje, če bom kdaj res.

bi probala,,zakaj pa ne,,,

Ne… Me lahk sam moški zadovolji. Je pa moja prijateljica razmišljala o seksu z mano :)))Njo sem itak na tak čuden način spoznala… Pa od kolega punca. Po mojem mata obe mal lezbičnih nagnjenj, ena je celo priznala, da os ji ble prej bolj ženske všeč.

sm enkrat neki probla s kolegico- sam lubčk, pa mi takrat ni blo kul, sam me je pa mal presenetla nova sodelavka, kr neki mi je delala v mislih, sam sm se skulirala ko je neki svoga tipa omenjala.

pravijo, da probat ni greh

Uf, jaz bi tudi, pa nekako še nisem zbrala poguma…
Poljubljala sem se že, na eni žurki že pred leti, res je, da sva bili obe malo “v rožicah” , ampak je bilo fuuuuuuuuuuul dobro !

Jaz bi probala še kaj več, samo ne vem, s kom. Pol je pa tu še moj mož, ki mu je ideja strašno všeč in bi bil ( jasno) ful rad zraven, samo to bi pa mene mal motilo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close