bakreni maternični vložek-glivična vnetja?
Uh, ne me spominjat na obroček, slišat nočem zanj! Prvič sem ga mela pribl. 3 leta, sicer brez kakih posebnih problemov, nato pa sem zanosila in to takoj po pregledu pri ginekologu, tak da sem sumla, da mi ga je dr. premaknil al kaj, skratka zaključek je bil tak, da sva dobila zdravo dojenčico. Po porodu sem ga spet mela, ampak težave so ble hujše, krvavitve med ciklusom, močne in boleče menstruacije, dr. mi je rekla, da verjetno velikost ni prava (pa še sama sem ga morala plačat!) in mi ga je zamenjala z drugim, tega sem mela pribl. spet 3 leta in spet sem zanosila. Nosečnost se je končala s splavom v 10.t. Ker me ob splavu niso dobr ščistli, sem po 3 treh morala ponovno v bolnico pa čez 3 mesce spet… skratka, hvala za obroček. Verjetno so zdaj tud materiali drugi, tak da je verjetn bolš, sam jaz ga nikol več ne bi hotla. Zdaj mam KT že več kot 10 let pa je vse tak kot mora bit.
Jst ga mam od februarja, pa sem ful zadovoljna. Prej sem imela ful boleče in močne menstruacije pa dolge po teden dni. Sedaj nimam več bolečih, malce zbadanja skratka nič posebnega, krvavim približno pet dni, sicer prva dva dni močno potem pa malo. Tako da jst sem zadovoljna. Sicer se mi je zgodilo da sem med ciklusom začela krvaveti no prej je bil kakšen izcedek vsaj zgledalo je tako. Drugač pa nič posebnega. Me je pa kar malo strah ko berem da so nekatere z njim zanosile. Upam da mene kaj takega ne bo doletelo. Mi je pa všeč da ne rabim več razmišljat in pazit, tako kot sem dve leti.
Forum je zaprt za komentiranje.