Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bakreni maternični vložek-glivična vnetja?

bakreni maternični vložek-glivična vnetja?

Mi lahko poveste tiste, ki imate ali ste kdaj imela bakreni maternični vložek, če se rado pojavlja glivično vnetje nožnice?

Hoj! Vnetja nisem imela, sem pa zato zanosila ob obročku! Srečno!

imela sem ga 10 let,nikoli. obroček je plastičen, bakrena je samo žička na njem

Nobenega vnetja!
MOjca, koliko časa si ga imela ko si zanosila z njim???

Najprej 10 let, brez kakršnihkoli problemov. Potem pa eno leto brez in ko sem ga predlani dala nazaj – hop- 2 meseca in je blo, kar je blo.
ps: partner je isti, kot pred 10. leti, tako, da ni kriva menjava;oz. velikost… ha ha!

Torej, se zanosi nekje na začetku če se. In zakaj si bila leto brez??

Ker mi je moj gin. tako svetoval. In, zanimivo, v tem letu nisem uporabljala nobene zaščite, pa nisem zanosila. Kakšna usoda, kajne?

Mah, nič ni zanesljivo.

Žal, res ne! Edino NIČ SEXA! Lahko noč!

No, pa lahko noč. In nič seksa, hahahahhaaaa.

No ja, sex lahko, samo malo drugače….baj!

Poleg tega, da ne seksaš, je zelo zanesljivo tudi to, če uporabljaš KT + kondom + kakšen mat. vložek + varni dnevi +… hehehe

Kia, to bi pa potem res morala biti 100% zaščita.

Imam ga od marca letos. Zaenkrat še ni nikakršnih vnetij. Me pa včasim malo zvija – krči.

kakšna 100% zaščita, poznam punco ki je zanosila na tabletkah, poleg tega tudi na kondomih piše, da ne varujejo zanesljivo pred nosečnostjo in sp. boleznimi.

Prav nobena zaščita ni 100%, niti sterilizacija ! Žal!

Electra, mislila sem UPORABO VSEH METOD HKRATI, tako sem razumela kio…….potem pa izračunaj verjetnost…….vse metode hkrati pa tudi ne bodo odpovedale, kajne?

ja, sej vem, ampak vsaka posamezna metoda pa očitno ni 100%

Uh, ne me spominjat na obroček, slišat nočem zanj! Prvič sem ga mela pribl. 3 leta, sicer brez kakih posebnih problemov, nato pa sem zanosila in to takoj po pregledu pri ginekologu, tak da sem sumla, da mi ga je dr. premaknil al kaj, skratka zaključek je bil tak, da sva dobila zdravo dojenčico. Po porodu sem ga spet mela, ampak težave so ble hujše, krvavitve med ciklusom, močne in boleče menstruacije, dr. mi je rekla, da verjetno velikost ni prava (pa še sama sem ga morala plačat!) in mi ga je zamenjala z drugim, tega sem mela pribl. spet 3 leta in spet sem zanosila. Nosečnost se je končala s splavom v 10.t. Ker me ob splavu niso dobr ščistli, sem po 3 treh morala ponovno v bolnico pa čez 3 mesce spet… skratka, hvala za obroček. Verjetno so zdaj tud materiali drugi, tak da je verjetn bolš, sam jaz ga nikol več ne bi hotla. Zdaj mam KT že več kot 10 let pa je vse tak kot mora bit.

Jaz tudi nekaj tuhtam, da bi probala s to metodo. Ampak sem slišala, da imajo nekatere občutek napihnjenosti, ki ga pripisujejo obročku. No, res ne vem…

Jst ga mam od februarja, pa sem ful zadovoljna. Prej sem imela ful boleče in močne menstruacije pa dolge po teden dni. Sedaj nimam več bolečih, malce zbadanja skratka nič posebnega, krvavim približno pet dni, sicer prva dva dni močno potem pa malo. Tako da jst sem zadovoljna. Sicer se mi je zgodilo da sem med ciklusom začela krvaveti no prej je bil kakšen izcedek vsaj zgledalo je tako. Drugač pa nič posebnega. Me je pa kar malo strah ko berem da so nekatere z njim zanosile. Upam da mene kaj takega ne bo doletelo. Mi je pa všeč da ne rabim več razmišljat in pazit, tako kot sem dve leti.

Je razlika med bakrenim obročkom, ki ni pretirano vredu in Mireno, ki je nova. Pri njej ni vnetij in še menstruacijo ene izgubijo po parih mesecih. Včasih pa so dajali bakrene, ki so nekaterim povzočili tudi neplodnost.

Nič včasih, zdaj jih tut dajejo.
Mirena ima hormone in če jih ne prenašaš je šit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close