Najdi forum

lj

Semi mislila, da z leti mine, pa ne. Če ti je na primer kakšen všeč. Pa se ti zdi da si ti tudi njemu. In da imaš čez trideset let. Sem mislila, da se potem nehaš tako malo butasto smejat in čudno obnašat. Kot se drugače ne bi.Pa študirat, kaj je s tem mislu, ko je rekel to in to.Ah, sem mislila, da postanejo z leti stvari bolj preproste. Da se dva bolj hitro zmenita.Se mi zdi, da se bom naveličala, preden bo kaj iz tega ratalo.Sem mislila,da bo drugače. Pa me kljub vsemu žgačka po telesu, ko pomislim nanj.Pa ko ga gledam, ko je malo štorast, tako kot jaz.

Hvala Bogu, da z leti ne minejo taki občutki. Mine samo potrpežljivost (se mi zdi). Zato bi bilo fajn naredit kakšen bolj pogumen korak od smejčkanja. Ne si samo domišljat, o čem razmišlja, ko je rekel to in ono. Bodi drzna in kar vprašaj. Tako mimogrede, ker ti je ravno prišlo na misel. Pa ne mislim drzna z izgledom, ampak korajžna v pogovoru. Prišparaš na času in veš pri čem si. Kaj hočeš več? 🙂

Ugoden razplet ti želim.

Ja res hvala bogu,da to ne mine.Ti sam drzno in brez sramu naprej-UŽIVAJ ;))))))))))))

lp Benja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close