Resna
Stara sem 26 let..sem “za pogledat”…..Fora je v tem,da nimam fanta…sem bila parkrat že razočarana.Sem sama.Saj nisem avanturistka.Zelo pa si želim najti moškega zase.Kje in kako? Obožujem naprimer seks,ampak si želim samo z enim partnerjem.Sicer še študiram..Naj povem,da že sanjarim o tem,kako bi bilo imeti otročka,družino….
Kje najti pravega?Sicer nisem manekenka,ampak slaba pa tudi ne,no 🙂
Res hrepenim po moškem zase..In po seksu….po ljubezni.Preden odgovorite,vedite,da nisem za avanture!Ker sem čustvena in zelo ranljiva.-
Punce,vaši odgovori so dobrodošli.Hvala.
ko hočes nekaj na silo se ponavdi zalomi! Take stvari prdejo ponavadi ko jih najmanj pričakuješ.
Ne vem zakaj punece tako rade poudarjamo da nismo za avanture. Tut tako (brez sexa) se lahko imaš s koma fajn, pa če je le za en večer. Najslabše je v tak fajn večer vložit potem vsa čutva in se prepričevat, da je tip pravi, pa da s tega mora nekaj ratat… BLJAK. Če tip ne pokliče pač ne pokliče. Tudi prav. Pač ni blo to to. Greš naprej, s sabo pa vzameš lepe spomine. To ne pomeni da je kaj narobe s tabo, da nisi dovolj lepa, pametna,…. pa kaj vem kaj vse si še ženske domišljamo, če ne rata. Pomisli na to ko boš naslednjič v obrnjeni situaciji, ko se bo (ali pa se je) kak revež metal za tabo. Sej je paslo, pa vseeno ni bil pravi.
Po mijih izkušnjah je najbolj odbijajoč človek, ki za vsako ceno išče drugo polovico. Če rata rata, če ne pač ne. Ljubezni se ne da prisiliti. Ljudje so 20 pa še več let poročeni, pa se lučujejo, ali pa še slabše, živijo drug ob drugem pa si nimajo kaj za povedati? Ali res bolje živeti z nekom tako kot biti sam?
Po mojih izkušnjah ga lahko srečaš povsod. Na pumpi, v kafiču, trgovini, cesti, avtomobilu, banki, …. povsod. A sreča je na strani pogumnih. Upaj si in ga povabi na kavo. Naredi se “glupo” in ga vprašaj kaj situaciji primernega. Beseda ni konj. Če ne vžge pač ne vžge. Greš dalje z dobrim občutkom da si vsaj poskusla. Zakaj bi se obremenjevala kaj si misli o tebi nek tip ki ga sploh ne poznaš. Kdo pa pravi, da bi imela o njem še vedno dobro mnenje, če bi ga bolje spoznala. Tvoje življenje, tvoja odgovornost. IN k življenju sodijo zraven tudi nerodne situacije. Ki jeh vedno šarmantno rešiš z nasmeškom.
Bom nehala počasi, ker bi lahko napisala par strani dolg roman. Uživaj in dopusti, da te popolnoma prevzame, ko bo tako daleč. Če se izjalovi pa ne pozabi: pač ni bilo usojeno.
Točno tko, ljubezni se ne da izsilit….
Pa predvsem ne pričakuj preveč od ljudi…. Ne išči napak v njih, ampak za vsakega najdi eno dobro lastnost… In, če pol on gre… že ni bil pravi…
Zabavna je pot in ne dosežen cilj….
Enkrat boš že našla nekoga, ampak predvsem je važno, da si srečna že sedaj… Da si širiš obzorja in krog prijateljstva….
SREČNO, Slonček
Forum je zaprt za komentiranje.