Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjski moški

Sanjski moški

Nekaj časa nazaj sem gledala pri Oprah njihovo verzijo Sanjskega moškega in kako je cela Amerika vzdihovala in stokala. In kako je sočustvovala z eno izmed zanjih dveh kandidatk,ki je ni izbral.
In sedaj, samske ženske – imate priložnost spoznati sanjskega moškega in uživati v soju kamer – isto oddajo začnejo na POP tv.
Punce – v napad.:)
Edini firbec je samo ta – kakšen bo po njihovem sanjski moški? Oziroma – katerega so po njihovem mnenju izbrali za sanjskega?

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

ni šans!!!! da se tam 20 punc bori za 1 moškega,meni se zdi to poniževalno do konca

Moje skromno mnenje je, da bo kot sanjski moški nastopil kar producent in si je oddajo zamislil samo zato, da se bo malce poigral z naivnimi najstnicami.

Sam sem direktor večjega podjetja in vsake toliko časa objavim razpis za tajnico, čeprav je dejansko ne potrebujem. Samo zaradi avdicije in informativnih razgovorov da se malce pozabavam in da čas hitreje mine.

Podobna fora so tudi razni izbori za misice. Za gledalce show v zakulisju pa …

Škratek, kwa naj pa jest nar’dim ???

Mene pa nobena ne mara.

Bbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………………

JOHANUS

To je pa prav žalostno škratek. Moraš imeti pa bolj malo dela v službi, da imaš čas za takšne neumnosti. No ja, vsak ima svojo zabavo.

Ti Johanus pa še malo vztrajaj. Bo že še prišel tvoj čas 🙂
Lp, kiara

Saj si bila tudi ti mogoče pri meni na razgovoru za službo, pa nisi vedela da gre za foro?

Kar se pa tiče mojega dela je žal tako, da sem direktor v srednjem (dobro stoječem) podjetju in zame delajo drugi. Meni gredo cel dan samo neumnosti po glavi.

JA MAPKA IZBIRA TVOJEGA IMENA POVE VSE O TEBI -ŠKRATEK-HAHAHAHAHAH

:)))) Ne, zaenkrat mi še nisem iskala službe tajnice.

Me veseli, da ti gre tako dobro v službi, da si se znal razbremeniti. Mogoče rabiš zdaj kakšen nov izziv?

Ja, Škatek, provociranje ti gre dobro od rok, dvomim pa, da so tvoji poslovni uspehi tako bleščeči. Sodeč po tem kar si povedal si lahko direktor kvečjemu v kakšni državni podružnici,da imaš tolikooo časa, ali pa si car sončne uprave!!!!

škratek, mal nakladaš, no. za vsako tako stvar rabiš razpis, a ne? to ni kr tko, k se teb mal sprdne…

ŠKRATEK JE PAČ………ŠKRATEK

Škratek je zelo nabrit !

Janja; kakšen razpis potrebuješ? V gospodarstvu lahko najameš kogar koli brez česar koli.
Če samo pomislim koliko prošenj ljudje oddajo čisto brez vsakih razpisov, pa od teh večine sploh ne pogledaš.

Vedno mi je uspel dobit tistga, za katerim so vse vzdihovale, pa sm pr parih ugotovila, da ne vem zakaj… sicer pa- moj je sanjski 🙂

MMMMMMMMMMM

Sanjski moški, a se pa splača ?

Em,

sem pogledala razpis na http://www.sanjskimoski.com

pol smo se pa s sodelavkami vprašale kaj je kriterij za “uspešnega” moškega?

hiša, stanovanje, glamour, da je iz dobre familije, …. koliko mora na mesec prinesti domov …. pa smo hit ugotovile, da so naši kriteriji “uspešnosti” zelo različni

moja stava je, da gre za Jana Plestenjaka

In kaj naj bi potem ta ki bo zbrana delala s tem sanjskim moškim?

Ravnokar ste spoznale sanjskega Kureca24cm

Hm, hm, hm…

Glede Škratkovega confession-a: vsak ima svoje fetiše in s tem posledično zadovoljitve svojih potreb: takšne ali drugačne. Nekateri vsaj to priznajo, nekateri pa ne. Pa čeprav tukaj. PA čeprav je lahko nakladanje, ali pa tudi ne. Nekateri se kar zabavamo, ko to beremo! In ne potrebujemo španskih nadaljevank in rumenega tiska :-)))))

Aiken

Bo vsaj enkrat obratno :))))…

Čeprav in real life se pa ne bo nič spremenilo 😀

Men so take oddaje, kjer se ženske borijo za idealne moško oz. na splošno to vzklikanje, pa rinjenje tipu nekam zdi tok poniževalno in prava sramota za vse ostale ženske – a nimajo te prav nič samospoštovanja???????prov so ene kure res!!!!!!!

xtrm, nisi nekaj časa nazaj spraševala kako naj pustiš “idealnega” tipa?

Oprosti, če sem slućajno kaj zamešala, lahko da je bila katera druga.

Lp

Ravno ta vikend sem gledala ameriško zadnjo potegavščino. Izbrali so sanjskega moškega……..in določeno število kandidatk…..in jih zaprli v nek grad v Franciji.
Vsem kandidatkam so povedali, da je on ravno podedoval 50 miljonov dolarjev. V resnici pa je on navadni gradbeni delavec.
In sedaj jih zanima kaj bo zmagalo, ko bo izbranka izvedela resnico? Denar ali ljubezen?
Mislim, kaj vse počnejo za rating…….to se mi pa zdi, da je šlo predaleč.
Kakšno foro si bodo izmislili pri nas?

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Tudi s to foro ni nič narobe za k nam:)))

Če je kdo v Sloveniji Sanjski moški je to zagotovo JOHANUS.
Me, ki ga poznamo to vemo.

Polona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close