presenečenja
Najprej en prav topel pozdravček. Sem 19letnica, ki je noro zaljubljena. No da malo natančneje opišem problemček, ki mi ta čas oz. danes malo mučka možgančke. Fant me je povabil domov, pa sm pač odklonila iz določenih razlogov. Nekaj časa sva bila narazen, pa sva zdaj zopet (bilo je le par mesecev) skupaj, vendar pri meni še niso na tekočem. Zakaj – zato ker se hočem prvo prepričati v to, da bo šlo ok. In pač rabim svoj čas, pri njem pa že vedo. In sem ga presenetla danes pa sm šla k njem, vendar šele proti večeru. IN sva skupaj sedela zunaj na kopci, pa opazim kako je žalosten (po njgovih besedah, ki so bile redkobesedne in očkah, tko žalostne). In polj fant pove, kaj je imel v mislih, mislil je na kosilo ob svečah in zatemnenem prostoru… ko sem to izvedela so mi kar solze polzele po licah. Dve leti kar sva bila skupaj sem si tega želela, sedaj pa me je hoto presenetit s tem, pa sm vse skupaj po domače “zajebala”.
Fanta na sve ljubim pa vse, vendar mu na žalost še zaenkrat ne morem zaupat… Vsaj jaz rabim malo več časa.
In zdaj sva se zmenila, da greva jutri teden zvečer ven, pa si bova naredila svoj romantičen večer, ob naravi, koca, svečke.. kaj pravite…
Ima morda kdo kakšno zamisel, na kakšen način nauj mu pokažem, da ga res ljubim, kajti fant je rekel, da mu besedi ljubim te pomeniti premalo!
HVALA in LaAHKO NOČ!
Forum je zaprt za komentiranje.