Najdi forum

voda

mene pa zanima:
koliko vode na dan popijete in
katero vodo

pa lep pozdrav

Onesnaženo iz LJ. pipe, pribl. od 2- 3l na dan. Mene pa zanima zakaj te zanima tak podatek?

čuješ če druge sprašujejo, kako se samozadovoljujemo, kakšno frizuro ima naša muca in podobne zadeve jaz ja lahko vprašam kolko in katero vodo pijete!!!
me pa zanima ,ker sama pijem iz pipe pa me zanima koliko je še takih oz. za tiste ki pijejo iz plastenk za katero se odločajo ker je izbira velika

Ups..si mal na levo nogo danes ustala…se zgodi, meni se je včeraj…glede uporabe ustekleničene vode pa je po analizi objavljeni v Delu in še ponekod po slabi kakovosti iztopala Zala, mislim, da je bila visoka konc. nitratov, se pa ne spomnim več prav dobro rezultatov te raziskave..Julijana je bila dokaj solidna pa še ena morda Izvir. Tiste ustekleničene vode, ki so malo boljše imajo poleg imena še oznako izvirske vode.

ja saj to sem jaz tudi slišala za Juliajano da je baje najbolša,
aja pa nisem na levo nogo vstala;če se je zdelo nesramno napisano se ti opravičujem, nisem nič slabega mislila

Trudim se, da jo popijem več kot 2 l in zadnje čase mi to tudi kar dobro uspeva. Pijem pa navadno vodo iz vodovoda.

zalife 2 l

tudi jaz popijem vsaj dva litra vode, velikokrat še več. je pa iz pipe.

2-3 litre, iz pipe.

2 l iz pipe

2 litra “zagorščice” – beri: vode iz lokalnega vodovoda 😉 – in liter Donata Mg dnevno :)))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

1.5 litra Julijane, ki je zdaleč najboljša od vseh in cca.1,5 iz pipe.

0,5l ustekleničene iz laškega.

2-3 l iz pipe.

2 do 3 kozarce, iz pipe. Pa še nekaj kozarcev s cedevito ali malinovcem, tudi iz pipe.
ko tolikokrat prebereš besedo pipa, postane hecna, a ne?

1 l donata na dan? kot jaz vem, je to mnogo prevec. Se gor na steklenici pise, da je priporoceno 2-3 dl na dan.. ce me spomin ne vara…

2 kozarca na dan, iz pipe ali pa še to ne. Raje imam čaj.
Vode iz plastenk niso nič boljše od vodovodnih, pa še shranjene so v embalaži, polni škodljivih snovi.

3 litre iz pipe, na poti pa Evian ali Julijana (v avtu ni pipe ;)))))))

Moji prebavi je čisto vseeno, kaj piše na flaši 😉 Če ni litra, tudi obiska wc-ja ni… 😉 Pa še noseča sem in v prvi nosečnosti sem imela blazne težave z zaprtjem, ki jih sedaj z mojim kolegom D. Mg ni :)))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Najraje pijem Zalo Life, čeprav ma not cuker :)) Drugače pa iz pipe, če sem v LJ sicer bolj mal, raj v steklenicah… Poijem pa približno 3 -6 litrov na dan. odvisno od vročine, pa treningov… Ker na treningu v dveh urah poijem približno liter pa pol sigurn…

2-3l iz pipe, na srečo imamo dokaj dobro vodo,

na poti pa ustekleničeno , ni važno katero.

“Donat Mg pijemo zjutraj na tešče v količinah 0,2 do 0,3 l, opoldne in zvečer pa po 0,1l.” Prepisujem s flaše 😉 Torej je na dan priporočeno spiti nekje pol litra.

Za večje količine pa piše:
“Pitje v večjih količinah lahko povzroči diarejo, ki preneha, če prekinemo s pitjem oziroma spoštujemo priporočene odmerke.” LAHKO povzroči diarejo – pri meni je na srečo ne :))))))))))) Je pa res, da ne spijem vsak dan dejansko cel liter. Če grem kam na obisk, ne vlačim Donata s sabo 😉

čao

Spijem 2 do 3 litre na dan. Pijem samo vodo iz plastenke, naj so mi tiste z okusom jabolke, guave, limete. Naj vode so mi “za life” z okusom jabolka, sparova aktivna voda z okusom jabolka… itd. Julijana je pri nekaterih testih dosegla naj rezultate, sam meni osebno pa ni niti približno dobra.

Mimogrede, ali veste, da je Slovenija eni izmed redkih držav, kjer še pijemo vodo iz pipe? No, tu pa je vprašanje, ali smo “mal zad” al da imamo res tako dobro (boljšo) vodo v primerjavi z ostalimi.

sploh ne pijem vode, ker me sili na bruhanje.

Na dan približno 2-3 litre, ponavadi kar iz pipe.

Sej ne vem kaj je bolj zdravo….pipa al plastika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close