Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Podlozki za bikinke

Podlozki za bikinke

Kje se kupijo podlozki za bikinke (modrcek) ?

Ti a se hecaš, zakaj pa rabiš podložke ???

Ja verjetno zaradi tega,ker nima dosti velikega oprsja:))Je tako huda?

Huda, vprašaj v bolj založenih trgovinah s spodnjim perilom, je pa zdaj že velika cenovno ugodna ponudba že podloženih bikini modrčkov. Joj, Iza ti si pa po postih sodeč popolna ženska, ki ima poleg vseh + atributov vse pod kontrolo, blagor tebi!

sunsun kaj češ,blagor se enim:)))

Tjaška, raje ne izzivajva saj Iza je drugače zelo v redu punca, ampak, če ni vse pod kontolo postane mal jezna.

Saj vem da je,ampak kaj ko jo je tako grdo napadla z vprašanjem:))

vprašaj v Benetonu, tam majo podložene bikinke če se ne motim.

Pozdravljena!

V trgovini Nancy, v Naklem pri Kranju, ti podložke všijejo v modrček, stane pa vse skupaj 750 SIT (vsaj za kopalke njihove blagovne znamke)

Lep pozdrav

iza,Tjaska – ce se ne vesta za kaj se rabijo podlozke vama bom razlozila zdajle: imam solidne joske,vendar je meni nekaj najbolj odvratnega da ti stojijo kot zaklji.Rada bi push up zadevo.A vesta sploh kaj je to ali moram se to razlozit?

Ce se vama C kosarica zdi malo,potem imam pa res majhne.Ha – ha.Ce pa sem na kaj sem pa na svoje oprsje ponosna 🙂

Babe dejte no mir !

Kdo pa je popoln, le sebe moraš aprejeti, TAKŠNEGA kotsi, pa urejenost itd…….

Ampak res ne štekam , kako greš potem z vložki v vodo, se potapljaš , pa sončiš,

kako pa zgleda ko greš s tipom v postlo- pa vložke dol al kaj ???????

kakšna pa ostane ženska, ki sname predno se ljubi umetne joške, pa trepalnice, pa nohte, a je rit tudi za podložiti ??????

Mene bi kap , da sem moški !

No pa ne razburjajte se preveč , res je to le moje skromno mnenje, do katerega imamo vsi pravico.

Cmokca vsem bejbam !

lp iza

Ja sorry huda,samo dober namen sem imela,preberi si še enkrat in res blagor se tebi,ko imaš tako oprsje,ti verjetno veliko pomaga pri vsak danjem življenju:)))

Poznam hudo od blizu. Njeno oprsje je res hudo.

ja pol pa push up ne rabiš – to pa niso blazinice sorry !

Sunsun

težko, da lahko daš takšen komentar o meni ……..))))))))

moj tip ze ve kaksne imam,za druge mi je pa itak vseeno.

Joj ženske, huda je samo vprašala kje se da dobit te podložke in ne kakšni so vaši komentarji.
Oglašam se, ker sem to temo odprla že 3X!!! in so me zmeraj full napadli kao kaj mi bodo podložki, če imam male joške naj se z tem sprijaznim! Moji joški pa so btw. (tako kot verjetno od hude) čisto vredu veličine. Sem pač dobila kopalke (bikini) ki so enoplastne in se rahlo vidi skoz, pa še boljše stojijo če so malce podložene (s tem ne mislil neke hude gobe ali silikona not ampak oporo, ki je itak všita v 3/4 bikink)…
Za hudo: lani se jih je dalo dobiti v Emporiumu nekje pri blagajni, zdaj pa verjetno več ne!!!

bajbaj

Jaz imam tudi push up bikinke.

Le kaj se nekatere usajajo ?

Pojma nimajo 1

ja itak,se strinjam z obema.

Bejbe,skulirajte se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close