samozadovoljevanje
He-he, pozab barbikju. Zdejle je 40 stopinj, vetrček piha 15 milj na uro, ura pa deset čez štir.
Ti povem je kar fajn takole noter, pa erkondišn laufa. Tam na 32 stopinj, bolj dol je že faking kold. Ke ju imedžn? :))))
Ken ju tel mi, zakaj si začel damam opuščati tist taglobok priklon? Is nat najs, simpl es det!
nobody, Phoenix, AZ
hej Johan, ju kud bi frend.
Poglej tole, pa malo klikni na slajdšou, pa na tri sekunde in uživaj.
http://www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=
singleimage&handle=Spud&number=2&NULL#slideanchor
Tu, kjer je zlomljena vrtsica zbriši presledek. Sem piknu enter sam, da nisem predolg.
nobody, Phoenix, AZ
Nobody, dej mi poslji tvoj e-mail.
Nato ti bom poslal svoj normalem e-mail predal.
V globokem priklonu,
JOHANUS
Hm, sori, aj didnt get jor mejl. Najboljše bi blo, da pošlješ še enkrat.
Sam men Norton vse, kar je sumljivo briše. Čist sam od sebe, nč ga ne prosim. Če hočeš, pošlji še enkrat in napiši, da si ti poslal.
Ja, pa tut OE ni nič spršvou, če ti pošlje nazaj sporočilo, da sem pošto prejel.
Traj egen plis.
nobody, Phoenix, AZ
Ja, se zelo strinjam z zgornjim mnenjem. Če želiš uživati v spolnosti s partnerjem, moraš najprej spoznat svoje telo, področja in tehnike, ki ti prinašajo užitek. Samozadovoljevanje je nekaj zelo lepega, del življenja, zadovoljevanje svoje potrebe, ko partnerja ni ob tebi, lahko pa seveda tudi del same spolnosti s partnerjem, zakaj pa ne, mnogim je to zelo všeč – opazovati drug drugega pri tem lahko zelo vzburja:-)
Forum je zaprt za komentiranje.