Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sramne ustnice

sramne ustnice

Moški, kaj si mislite o prevelikih malih sramnih ustnicah?

Da so vredu !!!!

Johanus

Zakaj? Jaz sem zaradi teka čisto zakompleksana. Kar nekaj grdih pripomb sem slišala glede tega. Sicer niso letele name, je pa skoraj isto.In to ne od kakšnih mladcev, ampak zrelih moških.

Tipčki niso imel druzga dela , pa so si mal duška dajal. Neki so mogl najdet, da so si krajsa dolgcajt.

Velike ali male sramne ustnice so pa ja full sexy, take so njamaaaaa!!!!

JOHANUS

Zgleda, da si eden redkih.

Tudi jaz si želim velike, male sramne ustnice. To je pa res nekaj najlepšega in najslajšega.
Ohhh, kako bi bil vesel, da bi se enkrat zvečer dubla in bi jih mi pokazala, do sedaj jih še nisem imel možnosti videti.

p.s. resno mislim

No, a zdaj vidiš zakaj se sekiram. Ker sem ena redkih.

Bolj redko je, bolj dragoceno je. Dam ti mail, če mi boš odpisala.

Ne zameri, ampak si šel malo predaleč.

Emica ne sekiraj se. Tudi jaz imam zelo velike sramne ustnice, pa mi je bilo full hudo zaradi tega, ampak sem ugotovila da tiste s katerimi sem bila in dosedanjega fanta prav nic ne motijo. Zato => UZIVAJ IN SE NE SEKIRAT

Kakor za koga :)))

Sej ti ne zamerim in upam, da tudi ti ne men.

Ne razumem, pa zakaj ti bi bilo neroden? Saj ko greš po cesti, tega noben ne opazi po domače povedano.

Pred moškim, pa ti res ne bi smelo biti nerodno, saj večina moških je prav norih na večje sramne usstnice, so veliko bolj vznemirljive in privlačne.

Seveda ti ne zamerim. Praviš, da večini. Upam, da se o tem nisi pogovarjal le z dvema.

Se je mamica tuširala, pa je sinček pribremzou v kopalnico. Pa je vidu tisto lepo frizurco južno od popka in je zvedavo vprašal mamico, kaj je tisto.
In mu je lepo materinsko razložila, da je to boberček.
Nekaj dni pozneje je pobček pasel firbec okrog stare mame, ko je bila v kopalnici in teče mamici povedat: “Sm vidu bobrčka pri stari mami, sam se mi zdi da je crknu, jezik kaže.”

Ej pridi lejdi, nč se ne sekirat, tisti žnablčki morajo biti pravilno dimenzionirani, je pol velik bol lušno…ti sam uživaj in bod ženska. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

Menim, da bi se jaz na tvojem mestu zeeeeeeeeeeelo sekiral.
Pa ne zaradi žnabeljčkov ampak zaradi “izkušenih” strokovnjakov, ki se jim daš na oceno. KATASTROFA!!!
Daj no punca najdi si normalnega tipa pa boš videla, da je tista stvar MEGA in OH in AH.

Ti, moja stara je potrdila, d mam žnablčke sam pod nosom.
Sam za te se pa še ne bom sekirou, simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

Uhhh, to prebereš na raznih moških forumih, kamor redko katera ženska zaide… tam so kar zlo iskane.
A ti je mogoče kdaj kdo osebno rekel, da imaš prevelke? Mislim, da ne. Če ti pa je, pa ta sigurno nima vseh pik v glav.

Skratka ti samo uživaj in pozabi na to.

Bi se strinjala s tabo. Moje so tudi velike. Super uživam, ko mi jih kdo mečka ali sesa ali … Če so večje so bolj praktične za prijet in se jih prej lotjo 🙂 Ne sekiram se, uživam, če jih že imam.

Res, nihče. Nihče pa ni bil navdušen. No ja, si me pa vsaj malo potolažil.

Jaz bi bil resnično navdušen 🙂

Druga stvar pa so težave s prevelikimi sramnimi ustnicami, ki so bile omenjene na ženskem čveku. Teh pa jaz žal ne poznam in ti tudi ne morem svetovat.

sam da je mokra,se ze prebiješ mimo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close