Troja
Jaz pa menim, da je bil B.Pitt zadetek v polno za to vlogo. Ko sem namreč prebirala grško mitologijo sem lahko skoraj videla Ahilla in B. Pitt je bil 100% najboljša odločitev!
Prav tako sam film je bil enkraten. Drugi igralci so bili super.
Glede na to, da mi je eden boljših filmov Lost in Translation( 100% NE B. Pitt) me je ta film res fasciniral.
Mojca
Zdravo!
Po vsem tem hvaljenju o Brad Pittu in filmu sem se včeraj tudi jaz odpravila v kino na ogled filma.Punce super ej…….Kar oba bi si peljala domov Ahila in Hektorja!!!!
Tudi meni se je vzbudila želja po seksu!Tej dedci so nepopisni(nimam besed za opisat)Prebudile so se mi želje po spremembah!(takih in drugačnih)!!!!
Kaj,ko bi lahko počela kar si mi srce poželi!!
LP:)))))))))))))))))))))))))))))PINK
FILM JE OGLEDA VREDEN;PA ŠE VSTOPNINA NI DRAGA!!
…in potem svizec zavije čokolado…
A Grška mitologija je pa dobesedna?
Tudi Kristus baje ni bil lepotec, pa ga vedno prikažejo kot manekena. Superlativi in estetika z roko v roki – takšni smo ljudje, temu verjamemo. Že res, da so bili pred tisoči leti ljudje manjši kot danes, ampak zaradi tega ne more v sodobnem času ljudem 21. stoletja Ahilovo moč prikazati Danny de Vito. Pa kapo dol tudi pred njim.
Sophie, kako prikazati srednjeveško lepotico, ko pa so slovele “špeh bombe”? Težko …
Forum je zaprt za komentiranje.