Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po resnici

Po resnici

No fantje povejte po resnici ali vam žene oz. punce delajo
oralo in vi njim ali pa je to kot pri moji znanstvena fantastika.
Da slišim resnico.
lp

Jaz sicer nisem fant, pa vseeno, tudi mojemu je oralno znanstvena fantastika. Kaj hočemo, tako pač je.

Ženska, ki ni sposobna delati orale…ne ljubi svojega moškega z dušo in telesom… je pač s teboj z drugim razlogom oz. je pač tako naneslo.
To je dejstvo in ti vse pove.

P.s. da ne bo pomote, govor je samo o orali, ne o drugi perverznosti in recimo končanje v usta…

Pri nama to deluje obojestransko. Skoraj si ne znam predstavljati seksa brez tega.

S

Jaz to delam ženski z izjemnim užitkom…najlepši je pogled od spodaj navzgor preko hribčkov (prsi), ko vidiš, da uživa…super. Seveda pričakujem obratno tudi od nje (ne zahtevam!) in to tudi dobim. Ni ravno super, a vaja dela mojstra.

Jaz ti svetujem, da se najprej ti potrudi pri njej, če ji potem ne bo užgalo, da bi bilo verjetno dobro vrnit…ji še parkrat namigni, kaj si želiš. Če tudi to ne deluje..odkrit pogovor, zakaj tega noče delat. Za tem pa je tvoja odločitev ali boš pač brez orale (če je v ostalih stvareh popolna se mogoče splača) ali pa greš svojo pot.

Do sedaj sem imel opravka z različnimi ženskami in kakor so ene uživale v tem, sem dobil tudi eno, ki mi je prijavila, da mi ga bo oralno obdelala, samo, če dam gor kondom, pa še to vprašanje. Pa to nima veze s higieno ali čim podobnim. Res pa je, da je bila zelo neizkušena v sexu…mogoče od tu tudi strah, ne vem.

Jaz sicer nisem moški- ampak lahko rečem, da moj uživa oralno- seveda pa tudi jaz. Ne vem kaj jo muči – vprašaj jo? mogoče ima občutek, da ni čist- zato se prej stuširaj in ji namigni, da je tvoj … popolnoma čist in dišeč?
lp

Kakšna predigra pod tušem ne škoduje.
Moj mož uživa v oralnem in jaz seveda tudi, si ne predstavljam sexa brez tega.Predigra je lahko tudi intimno britje, po žeji lahko tudi obojestransko.
O super mi je že vroče,moram nehat s takimi temami.
Uživajte
kar ena

Tebi je končanje v usta perverznost ali sem jaz narobe razumela ??

Pr’ men’ pa je orale toliko, kot je dežja v puščavi :-(.

Daš lupcka na usta, na popek, na ščegetavčka, ja pa še kam, Ja madona to pa ja paše. Ja kwa pa vi delate v postli ???????????????????

Sex ni sam not pa ven, fertik???????

V priklonu,

JOHANUS

Sperma naredi človeka veselega: vsaj tako trdi raziskava, ki so jo upravili na univerzi v New Yorku.

Takšni so vsaj zaključki raziskave, v kateri so raziskovalci primerjali razpoloženje žensk, katerih partnerji uporabljajo kondome, s tistimi ženskami, katerih partnerji kondomov ne uporabljajo.

Študija je pokazala, da so ženske, ki med spolnimi odnosi prihajajo v stik s spermo nekoliko manj depresivne. Raziskovalci so mnenja, da do tega prihaja zato, ker skozi vagino absorbirajo hormone, ki vplivajo na razpoloženje.

“Želel bi pojasniti, da ljudem ne odsvetujemo uporabe kondomov,” je dejal vodja študije Gordon Gallup, psiholog iz Državne univerze v New Yorku. “Povsem jasno je, da nezaželena nosečnost in nevarnost pred spolno prenosljivimi boleznimi, prekašajo vse prednosti, ki jih ima vpliv sperme na razpoloženje.”

Rezultat študije 293 žensk je pokazal, da so ženske, katerih partnerji ne uporabljajo kondomov najmanj depresivne, medtem ko se depresivnost stopnjuje s pogostostjo uporabe kondomov. Ugotovili so, da več časa ko preteče od zadnjega spolnega odnosa, bolj depresivne postanejo ženske katerih partnerji nikoli ali le včasih uporabljajo kondome. Medtem pa čas od zadnjega spolnega odnosa pri ženskah, katerih partnerji večinoma uporabljajo kondome, ne vpliva na njihovo razpoloženje.

Prav tako so ugotovili, da so simptomi depresije in poskusi samomora pogostejši pri ženskah, katerih partnerji redno uporabljajo kondome, v primerjavi s tistimi ženskami katerih partnerji neredno ali nikoli ne uporabljajo kondomov

zanimivo…..:))))))))

Dej ti to dopovej moji.

še nekaj….vprašanje je, kaj je bolje….jemati kontracepcijske tablete ali biti včasih depresiven… razen, če morda planiraš naraščaj…

Fantje, men ni jasno, pa res ne!

V zivljenju še nisem srečal punce , ki nebi rada vzela moškega premoženja v roke, si ga ogledala, vtaklnila v usta, ter obdelala tako in drugače. Ene to znajo odlično ene boljš ene pa to počnejo brez filinga. Nikoli nisem nobene v nič silil, ponavadi to napravo, mlade damice, odkrijejo nenavadno hitro, vam povem !!! Jim je včasih v tako zabavo, da ne znajo nehat….

V priklonu,

JOHANUS

ja itak da brez tega ne gre…
kak fantastika??? brez tega si sploh NE predstavljam lepega ljubljenja..
SomeOne

Zakaj je “končanje v usta” perverznost?

Končanje v usta je meni nekaj najbolj sexy kaj obstaja..resnično…

LP

fantastika, ja…

SORRY

Res je fantastika ampak na žalost znanstvena:)

Moji gre tud na žalost mojo.

Ja…hmmmm…tudi mene zanima, zakaj bi bilo končanje v ustih perverznost???

Brez tega ni ljubljenja…vsaj zame (in za mojega dragega, seveda :)))

Perverzno zame ni nič! In nič ni TABU!

Res je, vse je dovoljeno med rjuhami , kakšna perverznost , brez orale pa itak ni dobrega sexsa……….))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close