CELULIT
Joj, kako mi gre že ta tema na živce. Ali ni že jasno in glasno povedano, da ga ženske imamo in pika. Kaj dosti oz. nič se pa proti njemu ne da storiti, razen če imamo dosti denarja in hodimo na razne kure, ki pa tako in tako samo trenutno pokažejo izboljšanje na daljši rok pa ni učinka.
Sem pa sama za to, da se dela na tem, le na živce mi grejo razne teme po časopisih in pametovanje tam kjer ga ni.
Kaj pa ve mislite o tem?
Lep dan!
Jep, vse ga imamoo… sama sem suhica in ga imam – mal zarad genov, veliko pa zaradi nezdrave hrane in malo (bolj nič) gibanja…
Meni gre ful na živce, ko reklamirajo razne izdelke proti celulitu češ da ga odstrani v tolikšnem času tolikointoliko,potem pa vsake toliko časa en strokovnjak reče, da se ga sploh ne da odstranit…. ??????
mislm, da se ga ne da izkoreninit,se ga pa da omilit – meni je dober BodySlim gel za tuširanje, zraven uporabljam masažno rokavico ali krtačo, po tuširanju pa kako kremo za učvrstitev, in morm rečt da se je celulit zmanjšal. Je pa res, da je treba to redno tudi delat, tudi pozimi, čeprav takrat misliš, da se ga itak ne bo vidl ker imaš debele hlače gor itd…
Se pa preveč sekiramo zaradi tega…
Celulita se da znebit, vsaj v tistih prvih fazah, sam je potrebno veliko gibanja in pa pravilna prehrana. Ko sem se čez zimo kar precej zredila, sem ga dobila, prej ga sploh nisem imela, sedaj ga imam pa veliko, pa delam na tem, da ga ne bo več. Ob vsakodnevnih treningih in strogem načrtu rpehrane, mi verjetno do konca poletja še sploh ne bo uspelo. Sam ni panike, itak sama kriva…. Enkrat mi bo uspelo.
O, pa sploh ni treba, da je dojenček ali otrok ali ženska zalita. Sama sem že vse življenje suha, eno obdobje celo “podhranjena” pa sem začela opažati celulit tam nekje pri 13-tih letih. Moji pikici 2.5 in 4.5 ga imata po ritki, pa ni nobena zalita, imata zelo lepi postavi (ravno prav). Sploh pa mož znori, če mu rečem da imajo otroci celulit. Ne vem no, mogoče je res kaj drugega, izgleda tako kot… Meni pa itaq sploh ne ve več kaj naj reče okrog tega. Menda moškim celulit sploh ni tako grd (ja, tistim, ki imajo radi anoreksične punce že). Enkrat sem vprašala moža, če je z našim celulitom približno tako kot z njihovo plešo – oni se sekirajo, nam puncam pa ni to nič slabega, pa misli, da je pleša veliko bolj grozljiva kot malo pomarančne kože.
Lp
M.
Ja zato, ker je celulit maščoba, otroci so pa itak bolj zaliti, nimajo še toliko razvite mišične mase, itak da je to celulit, sam ni to tist celulit, ko se ga ne da znebit, to izgine takoj, ko se začne mišična masa bolj razvijat, največ se to zgodi v puberteti, tam okrog 10. leta. No, itak jim zgine že prej, ker že rpej dost zrastejo.
Ne sam res, ženske se tok sekiramo zarad tega, sam v bistvu moški se pa zarad pleše, sam mam raj mal celulita, ko ga še vedno lahko odpraviš, če paže ne druga, pa ga vsaj obelka zakirje, kot pa plešo.
Forum je zaprt za komentiranje.