Modrček – pomoč!
Lep pozdrav! Ne vem, če moje vprašanje spada sem, ampak za kakršnokoli pomoč vam bom hvaležna!
Pri modrčku se mi je zadaj strgal silikonski zadnji del, ki je čez hrbet povezan samo s tem pasom. Modrček je star šele 14 dni in mi je zelo všeč, je pa tudi zelo udoben. Počila je plastična sponkica, ki je držala ta silikonski trak. Obrnila sem se tudi na uvoznika, ampak tega nimajo, niti ne vejo kje bi to lahko kupila. Zanima me, če se to lahko kje posebaj kupi, oz. kdo bi mi to lahko zamenjal. Rada pa bi dobila ta del s kovinskimi zaponkicami, ki so veliko bolj kvalitetne kot pa plastične, vsaj pri naramnicah se obnesejo veliko bolje. Hvala vsem za pomoč!
Tudi jaz bi reklamirala.
Drugače pa pri hčiri rešujem zadeve takole.
Kupim (kjer prodajajo gumbe, sukanec, …) plastične ali kar železne sponkice in to zadevo zamenjam sama. Odrežem plastični (silikonski) del čisto na koncu, da ne izgubim veliko materiala. Nato zamenjam in s aparatom, kjer stiskaš (zapisraš) vrečke za v zamrzovalno skrinjo. Pazi, da čas pritiska ni predolg, ker potem izgubiš še nekaj plastične naramnice.
Bi pa najprej probala zamenjati za novega, potem bi se pa šele lotila zadeve.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.