glasnost pri sexu
Krejzi.
Če že hočte da se dere , simpl solušn: bi nesti.
Če hočeš bit siguren, da ne hlin orgazma, prst v rit, pa ga lepo občutiš!
Šur de njej, ne sebi….
Sam nej vam bo jasno, zakaj se dame tlele na forumih pritožujejo. Namest, da bi kavsal, jih raje poslušate.
Pa kaj, ste se spravl kavsat al ste šli v opero?
Glejte, kaj dama rabi, kako reagira, kaj ji moraš ušpičit…tisto, če pa malo zasope, pa naj ne bo zato, da vas pobje rajca, pač pa zato, ker ste ji nekaj lepega naredili….nikol pa ne veš, če je ne boš opazoval. Ne bit kot petelin, ko poje zapre oči.
Simpl, kenede…gas pa počas…
nobody, Phoenix, AZ
ti skery, a veš da je kr skery tole brat, ko vidim, da dejansko v ful postlah škripa, pa ne zaradi preobremnjenih vzmetnic ampak ker se tako kislo in žalostno tam dogaja. pa madonca, jest se zmeri bol čudim! ne predstavljam si tihega sexa, ker enostavno, če tok sede, ne morem bit tiho. pa še mogoč odgovor na mars1: mojmu to zmeri rata. očitno imam hudičevo veliko srečo. nočem se duvat, ampak res sem presenečena, da imate tako slbae izkušnje s sexom tako moški kot ženske…
kety: če nista sama, si naštimajta galsbo, ki bo zakamuflirala tvoje vzdihljaje – seveda, če se ne boš drla kot sraka :))) ne vem, zakaj bi te bilo sram. no ja, sicer pa je vsakega sram, kadar se v kaj šele vpeljuje. naj ti bo to v spodbudo, da je moškim čist konec adijo všeč, če njegova deklica med sexom prede, jamra in stoka. poleg tega, vsaj meni se tako zdi, je tudi užitek ženske večji, če si da duška z glasovno spremljavo 🙂 če šele začenjata spoznavati sex in durg drugega, je razumljivo, da te je sram govoriti o tem, kaj ti paše. ampak ko boš začela se bo usulo iz tebe. prve tri besede bodo mogoče mučne in zjecljane. potem pa bi šlo, pa se pogovarjajta o tem, kaj vama obema paše, ni treba, da imaš ti monolog, on pa te smrtno resno gleda v oči. NUJNO MU MORAŠ ZAUPATI, KAJ TI PAŠE, drugače se ti bo zgodilo, kot na žalost večini žensk, da nikoli v življenju ne boš iztisnila iz sexa maximalno kar nahko. potem pa se zgodi, da v 8 letih doživiš 2 orgazma, pa še to samo s samozadovoljevanjem.
Forum je zaprt za komentiranje.