Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek glasnost pri sexu

glasnost pri sexu

ker ste tukaj bolj ali manj moški me zanima, kaj vam je bolj všeč -ali je ženska glasna ali tiho? Jaz mislim, če se sprosti in uživa čisto tiho pač ne mora biti!!

sicer nisem on, ampak ona, pa vseeno lahko povem, da je mojmu strašno všeč, ker sem glasna :))))

Glasna.

Ja men osebno se to dopade……

Lp, Uroš

Resnica pa je da 90% žensk hlini orgazem in
seveda tudi stokanje.

hmmm glasno:)

Krejzi.
Če že hočte da se dere , simpl solušn: bi nesti.

Če hočeš bit siguren, da ne hlin orgazma, prst v rit, pa ga lepo občutiš!
Šur de njej, ne sebi….

Sam nej vam bo jasno, zakaj se dame tlele na forumih pritožujejo. Namest, da bi kavsal, jih raje poslušate.
Pa kaj, ste se spravl kavsat al ste šli v opero?
Glejte, kaj dama rabi, kako reagira, kaj ji moraš ušpičit…tisto, če pa malo zasope, pa naj ne bo zato, da vas pobje rajca, pač pa zato, ker ste ji nekaj lepega naredili….nikol pa ne veš, če je ne boš opazoval. Ne bit kot petelin, ko poje zapre oči.
Simpl, kenede…gas pa počas…

nobody, Phoenix, AZ

no no! 90 procentov pa res ne! sicer pa ne vem, kaj bi mela dečva od tega, da bi hlinla orgazem… komu na čast? sebi? ne vem, zakaj bi sebi v skledo pljuvale in se delale, da so zmagale,motem pa luliko pod mrzlo vodo al kaj. če je pa res tako, sem ne-vem-komu hvaležna, da sem med 10 procenti…

Kako da jaz vedno naletim na eno izmed teh 90%.
V resnici bi rabu sam eno od teh 10 procentov.

če se imaš za kaj dret je super, drugače pa žalost

kje so tisti fantje, ki spravijo nas bejbe v dretje ?

mars1

…če se dere…je še ok!!! Bognedaj, da pa govori…katastrofa!!!!!!

Nobody

si ti zmeraj tko pameten ?

mars1

Jaaaaaaa!
Nucaš kej? Ne pamet, to nucam sam, ne ……….., sam morde pa res kej nucaš? Mi tapametn ti lohk pomagamo.
Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

Ja bolš če je glasna, da ti da vedt, kaj ji paše an… Če je tih pa nč ne veš pr čem si..

men je dobr da je zenska glasna…
Ker sem mel eno k je bla cist tiho, pa sem mel obcutek da ji sploh ni do tega… pol me je pa prepricevala da je pa njej full dobr…
NEvem pomoje mora zenska pokazat da ji je rs lepo…ce ji je..
SomeOne

ti skery, a veš da je kr skery tole brat, ko vidim, da dejansko v ful postlah škripa, pa ne zaradi preobremnjenih vzmetnic ampak ker se tako kislo in žalostno tam dogaja. pa madonca, jest se zmeri bol čudim! ne predstavljam si tihega sexa, ker enostavno, če tok sede, ne morem bit tiho. pa še mogoč odgovor na mars1: mojmu to zmeri rata. očitno imam hudičevo veliko srečo. nočem se duvat, ampak res sem presenečena, da imate tako slbae izkušnje s sexom tako moški kot ženske…

se strinjam. tudi mene podkuri, kadar moj brunda, gode in renči 🙂

Glasna, definitivno, dere naj se!!!

Pr men je tko: bolj ko uživam, bolj sem glasna. Ker če morm bit tih, to sploh ni “to”. In če ful uživam, se tist trenutek sploh ne obremenjujem s tem, kaj si partner misl.

jaz se pa sploh ne upam biti glasna, vedno sem tiho, čeprav vem, da bi veliko bolj uživala, če bi bila glasna.

halooooooooo

zakwa pa ne upaš?

ne vem, sem bolj sramežjiva, pa ponavadi tudi nisva sama doma, ..

kako naj se bolj sprostim in si začnem kaj upat?!! pa ko me vpraša, kaj me rajca sem kar tiho, ker me je ful sram kaj predlagat.

kety: če nista sama, si naštimajta galsbo, ki bo zakamuflirala tvoje vzdihljaje – seveda, če se ne boš drla kot sraka :))) ne vem, zakaj bi te bilo sram. no ja, sicer pa je vsakega sram, kadar se v kaj šele vpeljuje. naj ti bo to v spodbudo, da je moškim čist konec adijo všeč, če njegova deklica med sexom prede, jamra in stoka. poleg tega, vsaj meni se tako zdi, je tudi užitek ženske večji, če si da duška z glasovno spremljavo 🙂 če šele začenjata spoznavati sex in durg drugega, je razumljivo, da te je sram govoriti o tem, kaj ti paše. ampak ko boš začela se bo usulo iz tebe. prve tri besede bodo mogoče mučne in zjecljane. potem pa bi šlo, pa se pogovarjajta o tem, kaj vama obema paše, ni treba, da imaš ti monolog, on pa te smrtno resno gleda v oči. NUJNO MU MORAŠ ZAUPATI, KAJ TI PAŠE, drugače se ti bo zgodilo, kot na žalost večini žensk, da nikoli v življenju ne boš iztisnila iz sexa maximalno kar nahko. potem pa se zgodi, da v 8 letih doživiš 2 orgazma, pa še to samo s samozadovoljevanjem.

najlepša ti hvala, to si pa zelo dobro napisala, se vidi da obvladaš zadevo!

:)) si me pa zdele mal v zadrego spravila. ampak po teh letih pridnega, vestnega in natančnega prakticiranja, naj bi že obvaldala 🙂 sej veš: vaja dela mojstra 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close