Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek napravica za odganjanje psov

napravica za odganjanje psov

Ali kdo odda, proda elektronsko napravico za odganjanje psov in mačk s posestva? Prav bi prišel tudi načrt home made napravice saj imam moža, ki je spreten elektirikar-elektronik.

Hvala, ker me tuji pasji obiskovalci že hudo nervirajo.
Natali

Napiši mi emajl, pa ti pošljem shemo. Sam je še nisem sestavil, samo pravijo, da previdno s to zadevo. Če je pes dresiran, te lahko napade.

L.P.
Pero

zakaj bi te dresiran pes napadel?
email je boldano ime /za shemo
HVALA

zdresiran pes napadel 😉 hahahah
Ce je to tista napravica, ki piska s frekvenco ki jo clovek vec ne slisi …nad 24khz potem mi mervemi da noben pes ali macka ne bo ostal v blizini, ker to je zeloooo motec zvok za zivali in jim gre zelo nazivce, seveda pa mora biti dovolj glasen zvok (clovek tega ne slisi)
SomeOne

SomeOne, za tehniko je tukej JOHANUS, se ve , ane!

Odganjalec psov in mačk LS-987 cena 13,390 Sit
Conrad electronic v Emporiumu v kleti. Ta naprava je narejena tako, da se vključi , ko blizu pride štirinožec. Dela na IR-senzor. Pokriva cca 60m2, je na 9V baterije. Cena je sicer svinjska. Enega kupiš, če rabiš vec, ga pa tvoj dečko razdre in skopira, Pa je, ane.

V priklonu,

JOHANUS

PS.: so pa še rešitve…….. tud dvocevka je varianta.

Na http://www.conrad.si je znižana na 10.190,00 SIT. LP

No tolk boljš

J

Ojla !

Naprava, katero hočeš imeti je dazer (izg. dejzer). Je ultrazvočna naprava, ki ne piska, ampak odda enkraten sunek velike ultrazvočne jakosti (ultrazvočni pok!) frek. >60k – podobno kot pok slišne frekvence. Priporočam ti da si napravo kupiš ker je ceneje, kot da bi mož to sam delal, ker mislim da se ne splača.
Včasih je bila to cena brez IR-a, zdaj pa dobiš za ta denar z senzorjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close