kdaj začeti
preprosto: ko si pripravljena!
Ko ne boš mela več pomislekov, ko se mu boš lahko popolnoma prepustila! Ko boš tako daleč boš vedela!
Rečem ti lahko le še eno: ne daj se podret ker je in, ker so vse kolegice že, ker si čudna če si pr 18 še nedolžna… Če prvič že ni nekaj posebnega naj bo vsaj oseba, s katero ti bo prvič nekaj posebnega.
P.S. meni je bilo prvič pri 19, ni mi žal, da sem čakala. Se mi pa zdi da folk okoli prvič dela preveliki BOOM!
PA VELIKO UŽITKOV!
Se strinjam z zgornjim odgovorm. Ko si pripravljena. To ni časovno omejeno, to ni takrat, ko bo njega primlo, ampak, ko boš tudi ti za.
Recimo, če ti bo kdo rekel en mesec ali dva meseca… Moraš najprej premislit o tem, da je razlika ali se vidiš vsak dan ali pa dvakrat na mesec pa vseeno recimo mine en mesec. Pomembno je, da se veliko videvata, da se pogovarjata o vsem, zaščiti, prostoru (absolutno ne priporočam avta za prvič), sčasoma spoznavata vajini telesi in potem spustita še v sex. kar se pa oralnega in ostalega tiče pa: ponavadi je itak oralni predigra, s tem, da nekatere tega tako hitro še ne želijo, ker se jim zdi bolj intimen kot sam sex. Je pa to seveda odvisno od posameznika. Ti pa, ko boš res hotela, se spusti v to. Z zaščito!:-)
jaz bi pa samo tole rekla: pravi čas je takrat, ko boš z njim in se ne boš ubadala z vprašanjem “joj, a bi, al ne bi. no sej najbrž bi pa lahko”. pravi čas bo, ko te bo tako zelo prevzelo dogajanje, med vama, da si boš v tistem trnutku želela samo to in nič drugega, ko te bo kar ščemelo od neučakanosti in ne bo prostora za kakršne koli pomisleke.
Forum je zaprt za komentiranje.